| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Marijke Stuivenberg tot nieuw OSM board lid verkozen

marijkeVandaag heeft Joomla bekend gemaakt welke personen er tot de board van Open Source Matters zijn verkozen. Open Source Matters (OSM) is een non-profit organisatie in de Verenigde Staten, opgericht om de financiële en juridische belangen van het Joomla project te behartigen.

In de zoektocht naar nieuwe board leden is de Joomla community eind augustus gevraagd om personen te nomineren voor de beschikbaar gekomen posities.

Op 1 oktober zijn reeds de eerste nieuwe board leden bekend gemaakt: Philip Locke, Paul Orwig en Altansukh Tumenjargal. Vandaag zijn de laatste 4 nieuwe board leden aangekondigd: Alice Grevet, Dianne Henning, Andrea Tarr en jawel, onze eigen Marijke Stuivenberg!

Marijke is al jaren actief in de Nederlandse maar ook internationale Joomla community. Velen van ons maken dagelijks dankbaar gebruik van haar inspanningen in het vervaardigen van de Nederlandse taalbestanden. In de afgelopen jaren zijn daar steeds meer andere taken aan toegevoegd als onder andere Joomla Bug Squad lid en Translation coördinator. Dat Marijke nu verkozen is tot OSM board member is als kroon op haar vele vrijwillige werk voor het Joomla project te zien, namens ons hele team van harte gefeliciteerd!

Wij wensen Marijke samen met alle andere nieuwe board leden heel veel succes en we hopen dat ze samen positieve ontwikkelingen voor het Joomla project teweeg kunnen brengen!