| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Joomla! Community Magazine november online

Sinds een aantal maanden wordt er op magazine.joomla.org met regelmaat een magazine samengesteld door een grote groep enthousiaste internationale Joomla gebruikers, waaronder de Nederlanders Babs Gösgens, Nelleke Verhoeff en Herman Peeren.

Maandelijks wordt er een interessant magazine samengesteld met een grote verscheidenheid aan - voornamelijk Engelstalige - Joomla artikelen. Interviews met ontwikkelaars en actieve community leden, diepgaande artikelen over een onderwerp, case studies, extensie vergelijkingen en artikelen ter vermaak, niets ontbreekt! Onderstaand een overzicht van de artikelen die in de november 2010 uitgave te vinden zijn.

janerocks

Illustratie door: Yepr. Meer "Joomla frogs".

Uitgelichte artikelen

The Joomla! Haiku: Deel die van jou!

Internationale artikelen

Leadership Connections

Website Case Studies

  • Robert Vining neemt ons mee naar Zuno Studios' Maribel Lackey, Director of New Media & Client Services om haar te interviewen over een recente site die zij recentelijk hebben opgeleverd: Women's Refugee Commission.
  • We blijven even op het Afrikaanse continent en verwelkomen Joomla! community contributor, Phehello Mofokeng, we leren hoe de Dihlabeng Local Municipality de sterke en positieve eigenschappen van Joomla omarmt en het inzet voor het vernieuwen van hun website.

Extensions en Services Evaluaties

Developers Workbench

  • Elke maand wordt De Joomla! Setup (ontwikkelomgeving) van een ontwikkelaar bekeken, Arlen Walker interviewt deze maand Joomla! core ontwikkelaar Louis Landry.

Wist je dat...?

Designer's studio

Administrator's toolkit

  • Theophanis Mastakas haalt misverstanden uit de lucht en geeft ons advies over website security.

Joomla! in de pers/media

On the lighter side...

In de volgende uitgave

Het JCM team wilt graag jouw artikel in de komende uitgave van het magazine. Neem een kijkje bij Author Resources om een beter idee te krijgen van hetgeen dat gezocht wordt, en daarna kan je je  registreren om een JCM auteur te worden en je Joomla artikel te delen!