| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Joomla! Community Magazine december online

Maandelijks wordt er op magazine.joomla.org een interessant magazine samengesteld met een grote verscheidenheid aan - voornamelijk Engelstalige - Joomla artikelen. Interviews met ontwikkelaars en actieve community leden, diepgaande artikelen over een onderwerp, case studies, extensie vergelijkingen en artikelen ter vermaak, niets ontbreekt! Onderstaand een overzicht van de artikelen die in de december 2010 uitgave te vinden zijn.

janerocks

Illustratie door: Yepr.

Feature stories

Internationale artikelen

Leadership Connections

Website Case Studies

  • Robert Vining laat in ons in een artikel zien hoe Joomla wordt ingezet voor de website van Cantalupi Lighting, een bedrijf dat verlichting voor jachten kan verzorgen.

Extensions en Services Evaluaties

  • Het Team EaSE bespreekt deze maand diverse seizoensgebonden Joomla extensies zodat je website klaar is voor de kerstdagen, Happy Holidays!
  • Brian "Sully" Sullivan heeft voor ons een speciale  Holiday Fun! surprise gemaakt dat gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht zal zorgen!

JUGs and Events

  • Bo Astrup interviewt Martin Blodau. Martin organiseert in Zweden de Joomla! Night Stockholm op 4 februari, naast de bekende Joomladagen is dit de eerste keer dat er een Joomla avond wordt georganiseerd.

Developers Workbench

Wist je dat?

  • Nicholas G. Antimisiaris deelt ons een script waarmee we de 'echte' waarde van het PHP memory limiet kunnen achterhalen in een shared hosting omgeving, dit kan anders zijn dan de informatie die terug te vinden is onder de Joomla 'systeem informatie'. Are you getting your fair share of PHP memory?

Designer's studio

Administrator's toolkit

Joomla! in de pers/media

On the lighter side...

The Joomla! Haiku: Deel die van jou!

In de volgende uitgave

Het JCM team wilt graag jouw artikel in de komende uitgave van het magazine. Neem een kijkje bij Author Resources om een beter idee te krijgen van hetgeen dat gezocht wordt, en daarna kan je je  registreren om een JCM auteur te worden en je Joomla artikel te delen!)