jab11Nog iets meer dan een week en dan is het zover, de 2e internationale Joomla Conferentie J and Beyond vindt van 6 t/m 8 mei plaats. Dit jaar in het zuiden van ons land, Kerkrade.

JoomlaCommunity.nl genomineerd

Vandaag zijn de genomineerden voor de J.O.S.C.A.R.S. (Joomla! Open Source Creative and Artistic Recognition Awards) bekend gemaakt en JoomlaCommunity.nl is genomineerd in de categorie "Community Web Sites". Hartelijk dank aan iedereen die ons heeft genomineerd! Op ons stemmen is alleen persoonlijk mogelijk gedurende J and Beyond, alvast hartelijk dank voor je stem!

Bestel nog snel een ticket... tot 30 april

Nog geen ticket voor J and Beyond en wel op ons willen stemmen? Wil je het uitgebreide programma niet mislopen? Wil je kennis maken met de internationale community (zelfs deelnemers uit Nieuw Zeeland!)? Bestel dan nog snel je ticket, dit kan nog tot en met 30 april. Een ticket kost 199 euro, je krijgt er een onvergetelijk internationaal community event voor terug.

Kom naar de pre-party: Skiën met de community!

Vele internationale gasten zullen de donderdag voor J and Beyond al aanwezig zijn. Vandaar dat Nooku donderdagavond 5 mei een pre-party organiseert. En niet zomaar een borrel, nee we gaan ook eten en Skiën in SnowWorld Landgraaf! Niet zo'n skiër? Dan kan je ook direct de Apres-ski bar induiken. Het diner kost 32,50 en skiën kost 25 euro (+evt 12,50 voor de ski & kleding verhuur). Meer informatie, aanmelden en bekijken wie zich al hebben opgegeven (meer dan 80 personen!) vind je op http://nooku-party.eventbrite.com. Nooku, Joomla, Molajo, … Alltogether on a ski slope!

Reageer

1000 Resterende tekens