| Door: . | Categorie: Algemeen.

Sander Potjer versterkt Community Leadership Team

sanderEnige weken geleden deed het Community Leadership Team een oproep  nieuwe leden voor het team te nomineren. De CLT is met name verantwoordelijk voor het onderhouden van alle sites en subsites van de community, geeft leiding aan de Community Workgroup en maakt deel uit van de gehele Leadership groep samen met het Production Leadership Team en OSM.

Vandaag heeft het CLT bekend gemaakt welke genomineerde personen unaniem gekozen zijn en uitgenodigd worden toe te treden tot het team: Olaf Offick, Milena Mitova, Isidro Baquero en onze eigen Sander Potjer!

Sander behoeft nauwelijks nog introductie binnen de Nederlandse community maar ook binnen de internationale community zijn al zijn activiteiten duidelijk niet onopgemerkt gebleven.

Als medeoprichter van deze community heeft hij wezenlijk bijgedragen aan het op de internationale kaart zetten van de Nederlandse community, de Nederlandse Joomladagen en op het gebied van PR en marketing heeft hij binnen Nederland veel aandacht weten te kweken voor het Joomla Project. Zijn recente infographic is inmiddels de hele wereld overgegaan en in verschillende talen vertaald. Als developer is zijn ACL manager een wereldwijd besproken en gewilde extensie. Dat Sander nu deel gaat uitmaken van het leadership team lijkt dan ook een logische stap maar mag gerust gezien worden als kroon op zijn werk van de afgelopen jaren. Namens ons team feliciteren we hem van harte en wensen hem veel succes samen met de andere nieuw verkozen CLT leden.

Meer wijzigingen binnen het Leadership Team
Naast de uitbreidingen van het CLT hebben zich de laatste tijd ook enkele wijzigingen voorgedaan binnen de PLT en OSM. Zo is Omar Ramos aan het PLT toegevoegd evenals Andrea Tarr die eerder al OSM lid was maar deze functie nu verruild heeft voor een rol binnen het PLT. Tijdens de joint summit in San Jose heeft Louis Landry al aangekondigd zijn PLT functie te beëindigen, hij blijft zich nog wel inzetten voor de ontwikkeling van het Joomla Platform. Verder heeft het OSM Sandra Ordonez en Thomas Hampton aangetrokken voor het uitvoeren van taken als respectievelijk externe communicatieleider en assistent penningmeester.