| Door: . | Categorie: Algemeen.

Sander Potjer wint J.O.S.C.A.R. award

Sander Potjer wint J.O.S.C.A.R.Op zaterdagavond vond tijdens het internationale evenement JandBeyond, dat dit weekend gaande is, de uitreiking van de J.O.S.C.A.R. awards plaats.
Eerder konden we al berichten dat o.a. de joomladagen website en ACL Manager, beide van de  hand van Sander Potjer, genomineerd waren voor deze creatieve onderscheiding.

Een internationale jury had eerder uit alle inzendingen de uiteindelijk genomineerden gekozen en dit weekend konden de bezoekers uit bijna 40 verschillende landen stemmen op hun favorieten.

Tijdens een humorvolle show, waarin Brian Teeman zich ontpopte als de Elvis van Joomla, werden de winnaars bekend gemaakt. Spannend natuurlijk!
Als tweede award werd de winnaar van de commerciële addons bekend gemaakt en, ja hoor! Klaarblijkelijk weten erg veel mensen over de hele wereld ACL Manager zodanig te waarderen dat Sander naar voren werd geroepen om zijn award in ontvangst te nemen  voor alle uren die hij in het ontwikkelen van deze extensie heeft gestoken.
Terecht denken wij!
Sander van harte gefeliciteerd met deze geweldige onderscheiding.

Uiteindelijk zijn er 11 J.O.S.C.A.R.S uitgereikt in verschillende categorieën en aanvullend nog 2 extra onderscheidingen, gekozen door de internationale jury.
Het Joomla Platform werd onderscheiden voor de innovatie van het jaar en Ryan Ozimek, de voormalige president van Open Source Matters mocht de award voor persoonlijke bijdragen aan het project in ontvangst nemen.

Namens JoomlaCommunity feliciteren we alle winnaars. Een volledige lijst kan hier bekeken worden.