| Door: Martijn Boomsma. | Categorie: Algemeen.

Joomla! World Conference 2012

jwc2012Joomla! bestaat dankzij een grote internationale community en Joomla's eerste officiële internationale conferentie zit er aan te komen! Van 16 tot en met 18 november, midden in “Silicon Valley”, zal de Joomla! World Conference Joomla!, gebruikers, ontwerpers, bouwers en ontwikkelaars samenbrengen.

Community Sessies

Op de Joomla! World Conference zullen in dat ene weekend 70 sessies gehouden worden, over een breed scala van onderwerpen en vaardigheidsniveaus. Alle deelnemers krijgen het lastig om te beslissen welke sessies ze willen bijwonen maar ze hoeven niks te missen: alle sessies worden opgenomen en na de conferentie online gezet, beschikbaar voor de hele Joomla! Community. Met onderwerpen variërend van SEO en commercie tot programmeren en platform ontwikkeling is er voor ieder wat wils. Er is ook tijd vrijgemaakt voor “code sprints” en een sessie om de Joomla! Leadership teamleden te ontmoeten.

Keynotes

Behalve de parallelle sessies zijn er een aantal bijzondere keynotes: KevinJohn Gallagher over Open Source, Steve Fisher over Responsive Design en meer over Joomla! 3 met Kyle Ledbetter en Mark Dexter.  Kortom, iedereen die wil weten waar Joomla! over gaat , of die dieper in het Joomla! Project en de community wil duiken, op de Joomla! World Conference kan het gebeuren!

Community

Behalve alle interessante sessies gaat het beste deel van de Joomla! World Conference over de community. Chatten via Skype of het forum kan niet op tegen de kans om alle Joomla! liefhebbers van over de hele wereld in het echt te ontmoeten. Er zullen meerdere “social events” zijn om iedereen de gelegenheid te geven elkaar (opnieuw) te ontmoeten en om nieuwe vrienden te maken.

Meer informatie?

Iedereen die meer wil weten of die overweegt om te gaan naar de eerste Joomla! World Conference, bezoek de conference website. Vanuit Nederland gaat er ook al een leuke groepje die kant op, als je meer wil weten neem dan contact op via Sander.

Als je plek zoekt om te verblijven neem dan een kijkje op de hotelpagina voor speciale kortingen. Er is ook een forumpost op het Joomla! Forum als je een kamer wil delen om kosten te besparen: forum thread.

Vergeet vooral geen ticket te kopen, nu nog met korting: //conference.joomla.org/tickets.html
Blijf verder op de hoogte met de Joomla! Events twitter feed, tweet met de #JWC12 hashtag, of volg het nieuws over de conferentie op Facebook of op de Google+ Event Page.