| Door: Sander Potjer. | Categorie: Algemeen.

Een site met Joomla 3 in 24 dagen

joomlain24dagenEen website bouwen met Joomla 3 in 24 dagen, dat is waar Van Eldijk momenteel mee bezig is. 24 dagen lang wordt er elke dag op www.joomlain24dagen.nl een nieuwe tutorial geplaatst waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een website bouwt met Joomla 3. Deze cursus is zowel bedoeld voor nieuwkomers als voor mensen die al ervaring hebben met vorige Joomla! versies en willen weten in welk opzicht de nieuwe telg is veranderd.

In deze periode wordt er een corporate website gebouwd met alle standaard features zoals statische pagina's, een nieuwsblog, koppelingen met sociale media en een contactformulier. Tegelijkertijd worden alle belangrijke onderdelen van Joomla 3 besproken, zodat je aan het einde van de rit precies weet wat de mogelijkheden zijn van dit systeem, en hoe je er straks jouw eigen website mee kunt bouwen en beheren.

Inmiddels is de site bij dag 17, nog een paar dagen en dan is er een compleet naslagwerk ontstaan voor het opzetten van je eigen Joomla 3 site. Volg het op www.joomlain24dagen.nl.