Enkele weken geleden vernamen we in de Joomlacommunity het tragische nieuws over het onverwachte overlijden van David de Boer. Van Femke de Boer hebben we het volgende bericht daarover ontvangen:

Overlijden David de Boer – 22 juli 2020

Vrienden van de Joomla community Nederland

Velen van jullie zijn inmiddels op de hoogte van het onverwachte overlijden van David de Boer. Jullie kennen hem als spreker op diverse Joomla bijeenkomsten of als oprichter van het bedrijf Chill Creations en als ontwikkelaar van de extensies CCiDeal, CCinvoices en CCnewsletter. 

Na een kort ziekbed is David overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Het is voor mij en de familie een zware tijd vol emoties geweest. Na zorgvuldige overweging heb ik samen met de familie besloten om het bedrijf voort te zetten. Door alles wat ons overkwam is er een even een gebrek aan communicatie geweest richting leden van de community en ook de klanten van Chill Creations Joomla extensies. De communicatie met betrekking tot de service en support aan de klanten zal actief worden aangepakt.

Bedankt voor jullie begrip en we hopen op jullie te mogen rekenen om eventuele misverstanden uit de wereld te helpen.

Wij gaan ervoor om de gedachtenis van David levend te houden. 

Namens het Chill Creations team,

Femke de Boer - Troostheide

Wij zullen David gaan missen in onze Joomlacommunity. David was al jarenlang een vaste deelnemer van de JoomlaDagen en vele andere Joomla-bijeenkomsten. Hij deelde graag zijn kennis met andere Joomla gebruikers en gaf vele presentaties op bijeenkomsten en gebruikersgroepen. Met zijn Joomla-extensies heeft hij vele van ons geholpen met het bouwen van Joomla-websites. Wij wensen de familie en vrienden van David veel sterkte toe.

1 reactie

EasyDiscuss Avatar
Cor van Dijk
Beste Familie,
Mijn deelneming bij het heengaan van David. Ik ben een van die Joomla luisteraars en ben onder de indruk van zijn manier van lesgeven en heb daarvan genoten. Van harte gecondoleerd.
Cor van Dijk

0

Reageer

1000 Resterende tekens