| Door: Anja Hage. | Categorie: Evenementen.

Editie Joomla!dagen 2016 van 15 t/m 17 april

11e editie JoomlaDagen 2015De 11e editie van de JoomlaDagen Nederland zal plaatsvinden van vrijdag 15 t/m zondag 17 april 2016.

Na een aantal succesvolle edities hebben we ook voor de 11e editie gekozen voor Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist.

Inmiddels is het Joomla!dagen-team weer druk bezig met allerlei voorbereidingen voor een compleet Joomla-weekend; een afwisselend programma van presentaties, ontmoetingen, borrels, diner en eventueel de mogelijkheid om te overnachten.

Zodra het definitieve programma bekend is zal dit natuurlijk via de verschillende media worden verspreid. Je kunt ons volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn. Ook zal de kaartverkoop binnenkort van start gaan. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent de Joomla!dagen 2016.

Call for speakers!

Is er een onderwerp waar je veel over weet en wil je die kennis graag delen? Of heb je een goed idee voor een presentatie? Stuur je voorstel naar ons op! Bij deze nodigen we sprekers uit voorstellen voor presentaties en/of onderwerpen in te sturen voor de Nederlandse Joomla!Dagen 2016. De deadline voor inzendingen is woensdag 24 december 2015.

We zoeken niet alleen sprekers over technische onderwerpen, je kan ook een voorstel indienen voor een presentatie met een algemeen onderwerp of een onderwerp dat voor eindgebruikers belangrijk is.

Word dit jaar ook sponsor!

Zoals elk jaar doen we een oproep voor sponsoren! Bedrijven, organisaties en personen die Joomla een warm hart toedragen willen we graag uitnodigen om het evenement te sponsoren. Neem contact op om de vele sponsor mogelijkheden te bespreken.