| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Joomladagen 2010: Voor elk wat wils!

jd10-communityactieDe presentaties en de sprekers op de Joomladagen op 23 en 24 april beginnen steeds meer vorm te krijgen, een programma voor elk wat wils begint zich te vormen. Vandaag zijn er diverse interessante kandidaat sprekers en presentaties aan de website toegevoegd naast de sprekers die reeds eerder bekend zijn gemaakt.

Op het gebied van toegankelijke websites zal Angie Radtke een presentatie geven over de veranderingen op het gebied van templates in Joomla 1.6 en Robert Deutz over "Accessibility in Joomla!". Lees vast een voorproefje in het artikel op JoomlaCommunity.nl "Joomla 1.6, Beez en de stand van zaken".

Jisse Reitsma zal dit jaar twee presentaties verzorgen, een over de door Yireo ontwikkelde brug tussen Joomla en Magento (MageBridge) en een presentatie over Joomla menu items, want wat zijn en kunnen die menu items eigenlijk?

Mobiele websites is een hot item vandaag de dag, er wordt zelfs verwacht dat tegen 2013 meer gebruikers toegang zullen hebben tot het internet via hun mobiele telefoon dan via bijvoorbeeld hun desktop of laptop, tijd om hier nu vast op in te spelen! Heiko Desruelle zal daarom de presentatie "Mooi op je mobiel" verzorgen zodat jouw Joomla website hier klaar voor is.

Guido Jansen zal in de presentatie "Leuk en aardig, maar wie belt?" ingaan op het verhogen van conversie van een Joomla website. Hij zal begrijpelijke tips en tools aanreiken om op een eenvoudige manier conversie te meten én te vergroten. Henk van Cann zal in de presentatie "Joomla teamwerk = bestaansrecht" uit de doeken doen waarom opdrachtgevers niet durven kiezen voor open source ZZP’ers. Henk zal met aanwezigen in discussie gaan en geeft 5 praktische vragen om eenvoudig te ontdekken welke zelfstandige Joomla-specialist een teamwerker is.

Voor elk wat wils!

Kortom, presentaties op allerlei raakvlakken met Joomla zodat er voor elk wat wils is! Reden genoeg om nu je tickets te bestellen voordat het te laat is. Voor de leden van JoomlaCommunity.nl is een speciale kortingsactie! Op de sprekers pagina staat een lijst met de huidige sprekers en op de presentatie pagina de presentaties die zij zullen verzorgen.
Let op:
de lijsten zijn nog niet compleet, er blijven presentaties en sprekers aan toegevoegd worden!