| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Ticketverkoop JoomlaDagen 2011 van start

joomladagen11De ticketverkoop voor de JoomlaDagen op zaterdag 2 en zondag 3 april in Doorn is van start gegaan! Bestel voor 21 maart je tickets en ontvang 25% korting. De prijzen van de tickets liggen dit jaar lager dan de afgelopen jaren, een dagticket kost 55 euro en een weekendticket 95 euro. Onbeperkt koffie, thee en frisdrank gedurende de dag en een uitgebreid lunchbuffet is bij de ticketprijs inbegrepen.

Programma JoomlaDagen

Aan het programma voor beide dagen wordt momenteel nog gewerkt. Wel is er op de programma pagina alvast een indruk krijgen van wat er op de JoomlaDagen aan presentaties is te verwachten, een uitgebreid aanbod voor zowel de beginnende als ervaren bezoeker. Binnenkort zal het programma met sprekers in detail bekend worden gemaakt.

Een compleet Joomla weekend!

Voor de bezoekers die van plan zijn beide dagen te komen hebben we dit jaar een speciaal aanbod! Voor het JoomlaDagen tarief van 50 euro kan je zowel op vrijdag- als op zaterdagavond blijven overnachten in Kaap Doorn, het ontbijt is hierbij inbegrepen. Daarnaast is er op zaterdagavond een culinair diner waar je aan kunt deelnemen voor 42,25 euro. Zo mis je niets van de gezelligheid rond de JoomlaDagen! Je kunt het diner en de hotelovernachtingen reserveren via de ticket pagina.

Bestel snel... op = op!

Het aantal plaatsen voor de JoomlaDagen is beperkt. Wees er op tijd bij en bestel direct je toegangsbewijs in onze ticketshop. Tot op de JoomlaDagen!