| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Joomla!dagen 2012 op 21 en 22 april in Woudschoten, Zeist

woudschotenNa de succesvolle en uitverkochte editie van de Joomladagen in 2011 kan een nieuwe editie van de Joomladagen natuurlijk niet uitblijven. Het Joomladagen team heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten en is druk bezig met de voorbereiding en uitwerking van nieuwe ideeën voor de komende Joomladagen. Vandaag wordt alvast de datum en locatie voor 2012 bekend gemaakt!

De Joomladagen 2012 zullen op zaterdag 21 en zondag 22 april plaatsvinden in het Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist. In deze centraal gelegen en bosrijke locatie hoopt de organisatie wederom een succesvolle editie van de Joomladagen neer te kunnen zetten.

De organisatie heeft gekozen voor een grotere locatie met een vergelijkbare sfeer als in Kaap Doorn. Hiermee hoopt de organisatie dat er minder of geen mensen teleurgesteld moeten worden met uitverkochte Joomladagen, zoals dit jaar het geval was. Succesvolle onderdelen van de afgelopen editie zullen zeker terug komen, vandaar dat ook voor 2012 voor een locatie is gekozen waar overnachten tot de mogelijkheden behoort.

In de komende weken zal het Joomladagen team de editie voor 2012 verder gaan uitwerken en meer informatie gaat zeker volgen. Blijf de Joomladagen site in de gaten houden en schrijf je daar ook in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de Joomladagen 2012.

Word dit jaar ook sponsor!

De Joomladagen zijn niet mogelijk zonder sponsoren. Daarom is de organisatie op zoek naar bedrijven, organisaties en personen die Joomla een warm hart toedragen en de Joomladagen willen ondersteunen door te sponsoren. Zij komen graag met je in contact om meer informatie te geven over de sponsormogelijkheden van 2012.