| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

#jd12nl video: Hoe maak je een website onweerstaanbaar? - Aartjan van Erkel

Levert je website te weinig bestellingen, inschrijvingen of aanvragen op? Gaan bezoekers meestal weer weg zonder geld uit te geven, of contact op te nemen? Je bent niet alleen. Veel websites zijn niet zo succesvol.Dat komt vaak doordat ze het onderbewuste niet prikkelen.

Aartjan van Erkel is online copywriter en auteur van de bestseller 'Verleiden op internet – Hoe maak je een website onweerstaanbaar?'. Hij laat zien hoe je een website véél succesvoller maakt.

Ga mee op een ontdekkingstocht langs enkele eenvoudig toepasbare technieken uit de psychologie en de gedragseconomie om het gedrag van websitebezoekers te beïnvloeden. Je krijgt verrassende inzichten over de factoren die de beslissingen van mensen bepalen terwijl ze je website bezoeken. Je krijgt een aantal zeer praktische tips die voor iedere website direct toepasbaar zijn. Resultaat: meer omzet, meer inschrijvingen, meer aanmeldingen.

In de komende weken publiceren we regelmatig video's van de Joomla!dagen 2012. Bezoek www.joomladagen.nl/2012/presentaties voor een overzicht van de gegeven presentaties. Van de meeste zijn slides beschikbaar.