| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Ticketverkoop Joomla!dagen 2013 van start

joomladagenDe ticketverkoop voor de Joomla!Dagen op zaterdag 20 en zondag 21 april 2013 in Zeist is van start gegaan! Bestel voor 20 maart 2013 je tickets en ontvang 25% korting.

Een dagticket voor zaterdag of zondag is verkrijgbaar voor 55 euro en een weekendticket kost 95 euro. Wil je een interessant én gezellig Joomla! weekend beleven? Maak je weekend dan compleet en kies voor het diner op zaterdagavond (35 euro) en blijf tevens overnachten (75 euro per nacht, per kamer).

Een overzicht van de beschikbare tickets vind je op de ticketpagina van de Joomla!dagen website.

Programma Joomla!dagen

Aan het programma voor beide dagen wordt momenteel nog gewerkt. Houd de site daarvoor deze maand in de gaten! De organisatie zal weer zorgen voor een uitgebreid aanbod voor zowel de beginnende als ervaren Joomla-gebruiker.

Bestel snel met korting en op = op...!

Wees er op tijd bij want we het aantal toegangsbewijzen is gelimiteerd. Bestel direct je toegangsbewijs met korting in onze ticketshop. Onbeperkt koffie, thee en frisdrank gedurende de dag, een uitgebreid lunchbuffet en een afsluitende borrel is bij de ticketprijs inbegrepen. Tot op de Joomla!Dagen 2013!