| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Nog één week 25% korting op tickets voor de Joomla!Dagen

joomladagenVan plan om naar de Joomla!Dagen op zaterdag 20 en zondag 21 april 2013 in Zeist te komen? Bestel dan snel je tickets, want alleen de komende week zijn de tickets nog verkrijgbaar met 25% korting! Tot en met 20 maart bestel je een dagticket voor 55 euro in plaats van 75 euro, en een combiticket voor 95 euro in plaats van 125 euro. 

De Joomla!Dagen is het jaarlijkse Nederlandse Joomla!-evenement voor zowel de hobbyist als de Joomla professional. Een uitgebreid programma met interessante onderwerpen en sprekers is voor je samengesteld. De presentaties zijn voor verschillende niveaus

Een compleet Joomla!-weekend

Ook dit jaar is het weer mogelijk om er een compleet Joomla!-weekend van te maken door op zaterdagavond te blijven dineren en overnachten! Dineren kan voor 35 euro en overnachten kost 75 euro per kamer. Het belooft weer gezellig te worden, tot dusver blijven zo'n 85 personen dineren en overnachten! 

Neem je partner mee

Het is tevens mogelijk om je partner mee te nemen! Terwijl jij druk bezig bent met het bijwerken van je Joomla kennis en netwerk kan je partner meedoen aan een leuk toeristisch partnerprogramma. Aan het eind van de middag voegen de partners zich weer bij de Joomla-fanaten. Het diner is dus wel weer gezamenlijk en je overnacht ook in een tweepersoonskamer in Woudschoten.

Bestel nog snel met korting, en op = op...!

Wees er op tijd bij want we het aantal toegangsbewijzen is gelimiteerd. Bestel direct je toegangsbewijs met korting in onze ticketshop. Onbeperkt koffie, thee en frisdrank gedurende de dag, een uitgebreid lunchbuffet en een afsluitende borrel is bij de ticketprijs inbegrepen. Tot op de Joomla!Dagen 2013!