| Door: Sander Potjer. | Categorie: Evenementen.

Programma Joomla!Dagen 2014 bekend

hoofdzaal-jd13nlNa een tijd van organiseren en plannen heeft het organisatieteam van de Joomla!Dagen weer een mooi, gevarieerd programma voor de komende editie van de Joomla!Dagen samengesteld.

De beide Joomla!Dagen zijn van oudsher ingedeeld in vier blokken met daartussen pauzes. Na een algemene dagopening in de hoofdzaal worden er vier verschillende parallelsessies gehouden. Je kunt een keuze maken uit verschillende onderwerpen en niveaus.

Nu het definitieve programma en de details zijn afgestemd, worden de komende dagen de ins and outs van de presentaties op de website gepubliceerd. We informeren je nu alvast over een aantal highlights.

kapelzaal jd13

We verwelkomen een aantal internationale gasten die nauw betrokken zijn bij het Joomla! project zoals David Hurley, Javier Gomez, Brian Teeman, Chiara Aliotta, Victor Drover en Ruth Cheesley. Zij geven tijdens beide dagen diverse Engelstalige presentaties bijvoorbeeld over het Joomla framework, meertalige websites, Google SEO, maar ook hoe website designers en ontwikkelaars op een goede manier met elkaar kunnen samenwerken.

Het aanbod aan Nederlandse presentaties is natuurlijk minstens zo groot. Wanneer je eerdere edities van de Joomla!Dagen hebt bezocht, dan herken je wellicht namen als Ray Bogman, Jisse Reitsma, Guido Jansen en David-Andrew de Boer. Kom tijdens het weekend meer te weten over onderwerpen als het succesvol verkopen van Joomla, de combinatie met verkopen en het inrichten als webwinkel, performance, het kiezen van extensies, het fenomeen ‘tags’, zelf een extensie schrijven en nog zo veel meer.

Bekijk het programma overzicht op de website

Tickets voor de Joomla!Dagen

Een dagticket voor zaterdag of zondag is verkrijgbaar voor 55 euro en een weekendticket kost 95 euro. Inclusief toegang tot alle presentaties, koffie/thee/fris gedurende de dag, uitgebreid lunchbuffet en een afsluitende borrel. Zie voor meer informatie: Totaaloverzicht en ticketshop.

Lunch tijdens de Joomla!dagen

Wil je een interessant én gezellig Joomla! weekend beleven? Maak je weekend dan compleet en kies voor het diner op zaterdagavond (35 euro) en blijf tevens overnachten (75 euro per nacht, per kamer).

Bestel voor 22 februari je tickets en ontvang 25% korting!