Joomla! Translations TeamHet is zo ver, de eerste acht Joomla! gebruikersgroepen in Nederland en België gaan van start! Na de aankondiging op de Joomladagen van 2009 hebben bijna 150 personen uit Nederland en België het interesse formulier ingevuld. De afgelopen periode hebben we diverse mensen verspreid over Nederland en België benaderd of ze lokaal een gebruikersgroep willen organiseren.

Met vol enthousiasme hebben deze organisatoren een locatie gekozen en hebben zij een datum voor de eerste kennismakingsbijeenkomst gepland. Dit heeft er in geresulteerd dat we Joomla! gebruikersgroepen kunnen starten in Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Assen, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Rotterdam en Zwolle, dus hopelijk ook bij jou in de buurt!

Inmiddels zijn de eerste data van de bijeenkomsten bekend, Maastricht zal op vrijdag 14 mei de aftrap geven waarna de andere gebruikersgroepen snel in de weken erna zullen volgen. De eerste bijeenkomsten zullen overal in het teken staan van het kennismaken met elkaar, inventariseren wat de groep wilt doen en met welke regelmaat. Dit natuurlijk onder het genot van een drankje in een café/brasserie.

gebruikersgroepen

Deelname en aanmelden

Deelname aan de Joomla gebruikersgroepen is geheel gratis (drankjes zijn wel voor eigen rekening) en iedereen is welkom, of je nu net om de hoek komt kijken of dat je al een Joomla guru bent. Juist de uitwisseling van deze ervaring maakt deze bijeenkomsten zo interessant.

Aanmelden kan op de pagina met informatie over een bijeenkomst, hiervoor moet je wel eerst even inloggen op de website. Welke regio je kiest is geheel aan jezelf en als je het leuk vindt mag je natuurlijk ook naar meerdere regio's. Kan je een bepaalde datum niet? Toon dan graag wel je interesse voor een gebruikersgroep via het gebruikersgroepen forum, daar hebben we voor elke gebruikersgroep een plek ingericht waar discussies kunnen plaatsvinden over de bijeenkomsten.

Onze hartelijke dank gaat uit naar de lokale organisatoren voor het opzetten van de gebruikersgroepen. Hopelijk mogen zij je binnenkort verwelkomen op een van de bijeenkomsten!

3 reacties

EasyDiscuss Avatar
wilbert
komt/is er ook 1 in UTRECHT?
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Nog niet, maar als je het leuk zou vinden de gebruikersgroep en in Utrecht te organiseren mag je zeker even contact met mij opnemen! (sander at joomlacommunity punt eu)
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Inmiddels heeft Ronald aangeboden Utrecht te willen organiseren, binnenkort wordt de datum bekend gemaakt. Hou dus https://www.joomlacommunity.nl/joomla-gebruikersgroepen/regio-utrecht.html in de gaten!

Reageer

1000 Resterende tekens