Joomla! Translations TeamSinds de aankondiging van de Joomla! gebruikersgroepen in Nederland en België hebben al meer dan 70 mensen zich aangemeld om naar een van de kennismakingsbijeenkomsten van de gebruikersgroepen te komen! Naast de eerdere bekend gemaakte gebruikersgroepen Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Assen, 's-Hertogenbosch, Maastricht, Rotterdam en Zwolle hebben we nu ook een gebruikersgroep in Utrecht kunnen toevoegen aan de lijst.

Afgelopen vrijdag is de eerste gebruikersgroep bijeenkomst van de regio Maastricht geweest, dit was nog een relatief kleine groep waardoor ze graag horen of je interesse hebt om er de volgende keer bij te zijn.
De komende twee weken zullen de andere gebruikersgroepen bij elkaar komen. Onderstaand een overzicht van de data met het aantal deelnemers op het moment van schrijven. Voor de locatie Antwerpen volgt binnenkort de datum.

Overzicht komende bijeenkomsten

Je kunt je nog steeds aanmelden voor een van de bijeenkomsten als je gezellig kennis wilt maken met andere Joomla gebruikers en samen wilt nadenken over de vorm en onderwerpen van de komende bijeenkomsten. De gebruikersgroepen zijn voor iedereen, voor zowel de beginnende als gevorderde Joomla! gebruiker, van mensen die bedrijfsmatig Joomla! websites maken tot mensen die nog een website willen gaan maken. Deelname is gratis.

Wellicht tot op een van de bijeenkomsten in de komende weken!

Reageer

1000 Resterende tekens