Het is iets meer dan een maand geleden dat we van start zijn gegaan met de Joomla gebruikersgroepen. In deze maand zijn er al diverse gebruikersgroepen enthousiast van start gegaan en zijn ze één of meerdere keren bij elkaar gekomen. De verslagen van de bijeenkomsten zijn op deze site en het forum te vinden. In de komende weken gaan er wederom twee nieuwe gebruikersgroepen in Antwerpen en Enschede van start.

jc-gebruikersgroep-antwerpenDe gebruikersgroep Antwerpen zal voor het eerst bijeenkomen op donderdag 24 juni in Kontich. Onder andere zullen de mannen van Joomlatools en de Belgische Politie aanwezig zijn. Zij zullen vast meer vertellen over de 130 politiezones die van Joomla gebruikmaken. Meld je aan via de bijeenkomst pagina en ontmoet op 24 juni andere Belgische Joomla gebruikers.

jc-gebruikersgroep-enschedeDe andere nieuwe gebruikersgroep Enschede zal op dinsdag 6 juli bij elkaar komen in Gebouw Wilhelmina. De eerste bijeenkomst zal in het teken staan van kennismaking en het inventariseren van de wensen rond de bijeenkomsten, je bepaalt namelijk met elkaar wat de onderwerpen van de bijeenkomsten gaan worden! Meld je aan om andere 'tukkers' te ontmoeten die van Joomla gebruikmaken.

Voor een volledig overzicht van alle gebruikersgroepen kan je kijken op de 'Joomla gebruikersgroepen' pagina, daar staan alle data van de bijeenkomsten overzichtelijk op een rij. Ook als de gebruikersgroep eerder van start is gegaan ben je van harte welkom om je aan te sluiten en aan de volgende bijeenkomst deel te nemen.

Reageer

1000 Resterende tekens