Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in november

In november zullen er weer diverse bijeenkomsten van Joomla gebruikersgroepen plaatsvinden. In Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Enschede, Assen, Arnhem, Rotterdam en Maastricht zullen de Joomla gebruikersgroepen deze maand bij elkaar komen. Onderstaand een overzicht van de data en onderwerpen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Mocht er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kun je op het forum peilen of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics hierover staan in het forum. Hopelijk mogen we je binnenkort op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Dinsdag 2 november, 20.00 uur: regio Amsterdam (CCK's)

jc-gebruikersgroep-amsterdamTijdens deze avond zullen er diverse CCK's (Content Construction Kits) worden besproken. Met CCK's kun je op redelijk eenvoudige wijze je eigen invoervelden voor content vaststellen. Een aantal gebruikers van de gebruikersgroep Amsterdam bereiden een korte presentatie voor over een van de CCK's extensies. Zo krijgen we in korte tijd een goed beeld van alle voor en nadelen van de beschikbare CCK's.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 2 november, 20.00 uur: regio Enschede (Templates)

jc-gebruikersgroep-enschedeTijdens de vorige bijeenkomst hebben zijn er een aantal basisonderwerpen doorgenomen met betrekking tot het maken van het templates. Op deze bijeenkomst zullen we daar een vervolg aangeven en verder in de materie duiken.

Verder is er ruimte voor vragen/tips op allerlei gebied en zullen we de laatste nieuwtjes weer doornemen..

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 3 november, 19.30 uur: regio Assen (Dokter Joomla!)

jc-gebruikersgroep-assenDeze bijeenkomst gaan we voor het eerst starten met "Dokter Joomla!". Het is de bedoeling dat we met zijn allen problemen gaan oplossen en vragen gaan beantwoorden die andere leden van de gebruikersgroep hebben. We proberen het aantal vragen op te delen in een top 5 die in ieder geval worden behandeld.

Als er tijd over is kan er vrij gediscussieerd worden. Leuk om en elkaar te helpen, kennis te delen en natuurlijk beter te leren kennen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 8 november, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (MageBridge)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch zal "MageBridge - webshop optimalisatie" zijn.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers. Ditmaal laat Babs Gösgens een van haar websites zien. Een Joomla! website die via MageBridge gekoppeld is aan de webshop Magento.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 8 november, 20.00 uur: regio Arnhem (Sites bespreken)

jc-gebruikersgroep-arnhemMet Bianca Crown gaan we op deze avond met z’n allen een recent gemaakte website  bekijken en op- en aanmerkingen geven.

We gaan wat dieper in op Google Analytics, gaan de eisen voor ons hostingbedrijf op een rijtje zetten en met z’n allen onze beste tips and tricks doornemen .

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 23 november, 19.00 uur: regio Rotterdam (Teksten schrijven)

jc-gebruikersgroep-rotterdamDe gebruikersgroep Rotterdam komt maandelijks bij elkaar waarbij allerlei Joomla onderwerpen worden besproken. Deze bijeenkomst zal Evert Bal een presentatie verzorgen over het schrijven van (web)teksten.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 30 november, 20.00 uur: regio Maastricht (Kennis maken)

jc-gebruikersgroep-maastrichtTijdens deze bijeenkomst zullen de gebruikers uit de regio Maastricht kennis met elkaar maken en zal er een open vragen ronden worden gehouden. Leg je vraag voor aan andere Joomla gebruikers!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Gravatar
Sander Potjer
Gecorrigeerd nu!
Gravatar
De bijeenkomst in Rotterdam is op dinsdag 23 november, niet op de 19e.<br /><br />Iedereen is welkom!

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.