Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in januari

In januari zullen er weer diverse bijeenkomsten van Joomla gebruikersgroepen plaatsvinden. In Assen, Amsterdam, Arnhem, Enschede, Rotterdam en Zwolle zullen de Joomla gebruikersgroepen deze maand bij elkaar komen. Onderstaand een overzicht van de data en onderwerpen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Mocht er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kun je op het forum peilen of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics hierover staan in het forum. Hopelijk mogen we je binnenkort op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Dinsdag 4 januari, 20.00 uur: regio Amsterdam (HTML naar Joomla - deel 2)

jc-gebruikersgroep-amsterdamHet komt regelmatig voor dat je een leuke template tegenkomt die je voor je Joomla site zou willen gebruiken maar dat die alleen in HTML beschikbaar is en niet als een installeerbare Joomla template. Of je ontvangt van een opdrachtgever een HTML template dat omgezet moet worden naar een Joomla template. Hoe ga je in zulke gevallen te werk?

Tijdens deze bijeenkomst zal Sander Potjer laten zien welke stappen er nodig zijn om een HTML template naar een Joomla template om te zetten. Als voorbeeld zal het HTML template "CoolBlue" worden omgezet naar een Joomla template. In december is met dit onderwerp gestart, deze maand deel 2.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 4 januari, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeOp dit moment zijn de onderwerpen van deze bijeenkomst nog niet vastgesteld. Wel zullen we zoals altijd de laatste nieuwtjes behandelen en, afhankelijk van de ontwikkeling weer eens naar de voortgang van Joomla 1.6 kijken.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 10 januari, 20.00 uur: regio Arnhem (HTML naar Joomla)

jc-gebruikersgroep-arnhemHet komt regelmatig voor dat je een leuke template tegenkomt die je voor je Joomla site zou willen gebruiken maar dat die alleen in HTML beschikbaar is en niet als een installeerbare Joomla template. Of je ontvangt van een opdrachtgever een HTML template dat omgezet moet worden naar een Joomla template. Hoe ga je in zulke gevallen te werk?

Tijdens deze bijeenkomst zal Sander Potjer laten zien welke stappen er nodig zijn om een HTML template naar een Joomla template om te zetten. Als voorbeeld zal het HTML template "CoolBlue" worden omgezet naar een Joomla template.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 12 januari, 19.30 uur: regio Assen (Basis template maken)

jc-gebruikersgroep-assenArjan Menger (sc00zy) zal deze avond uitleggen hoe je op basis van een zelf gemaakt of aangeleverd ontwerp een werkende Joomla! template maakt. Het zal gaan om een basis template met een header, menubalk, 3 kolommen en een footer. Tevens kan iedereen na deze avond de basistemplate downloaden om thuis verder te stoeien!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 18 januari, 19.00 uur: regio Rotterdam 

jc-gebruikersgroep-rotterdamDe "grabbelton" (nieuws en nieuwtjes over internet in het algemeen en van Joomla! en de community in het bijzonder), Skype-sessies, presentaties, de extensieshow en Dokter Joomla! (concrete vragen en problemen, site van de maand) komen aan bod.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 25 januari, 19.30 uur: regio Zwolle (Templates en template overrides)

LET OP! Gewijzigde datum!

jc-gebruikersgroep-zwolleTijdens deze bijeenkomst hebben we als centraal thema "Templating en overrides". Hoe bouw je je eigen Joomla! template? Wat zijn template overrides en wat kun je ermee? Hoe kun je condities meegeven aan een template? Vragen die gedurende deze bijeenkomst de revu zullen passeren.

Verder is er volop de mogelijkheid om je eigen projecten te tonen, handige tips, tools en extensies met elkaar uit te wisselen en onder het genot van een frisje te netwerken.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.