Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in mei

In de maand mei zullen er weer diverse bijeenkomsten van Joomla gebruikersgroepen in Nederland en België plaatsvinden. In Assen, Amsterdam, Arnhem & Nijmegen, Enschede en Rotterdam zullen de gebruikersgroepen bij elkaar komen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 2 mei, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (Artisteer in de praktijk)

jc-gebruikersgroep-arnhemDanny van Dijk zal een LIVE demo gaan geven van het programma Artisteer. Met dit programma kan je op snelle en makkelijke manier een template voor Joomla maken. De basis instellingen zullen aan bod komen.En daarna zullen de vele opties besproken worden die er in Artisteer zitten. Tijdens deze LIVE demo zijn vragen natuurlijk welkom, en wacht zeker niet tot na de demo! Tevens zal Danny van Dijk 1 aanwezige blij maken met een verrassing !

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 3 mei, 20.00 uur: regio Amsterdam (Nieuwsbrieven met Acymailing)

jc-gebruikersgroep-amsterdamDeze bijeenkomst zal vaste bezoeker van de gebruikersgroep Henk (vanCarabas) een presentatie voorbereiden over Acymailing. Een nieuwsbrieven extensie voor Joomla: "Vorig jaar heb ik voor een eigen site een nieuwsbriefcomponent ingebouwd. Na wat zoeken en uitproberen ben ik op Acymailing uitgekomen. Vond het prettig werken. Om het goed aan de praat te krijgen is wel wat uitzoekwerk nodiggeweest. Het lijkt aan de oppervlakte allemaal eenvoudig, maar onder de motorkap gebeurt er erg veel. Ik wil jullie deelgenoot maken van mijn bevindingen. Hoor daarbij natuurlijk ook graag jullie ervaringen bij het gebruik van dit, of een ander, nieuwsbriefcomponent."

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 4 mei, 19.30 uur: regio Assen (Phoca Gallery)

jc-gebruikersgroep-assenBia Huizenga gaat deze avond het zeer uitgebreide foto galerij component Phoca Gallery presenteren. De presentatie zal waarschijnlijk op basis van Joomla! 1.6 zijn.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 17 mei, 20.00 uur: regio Enschede (Joomla 1.6 Template)

jc-gebruikersgroep-enschedeWe bespreken het laatste nieuws en een verslag van het evenement JandBeyond. Ook gaan we aan de hand van een blanco template voor Joomla 1.6 allemaal aan de slag om deze geschikt te maken voor een website. De ervaringen zullen we tijdens deze bijeenkomst delen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 24 mei, 19.00 uur: regio Rotterdam (nnb)

jc-gebruikersgroep-rotterdamHet onderwerp van deze bijeenkomst zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Gravatar
Sander Potjer
Aangepast, dank voor melden!
Gravatar
Een nieuw protocol? Mijn browser kan er in elk geval niet mee overweg. Maar als ik de eerste "h" weghaal gaat het al een stuk beter: hhttp://www.joomlacommunity .eu/nieuws/gebruikersgroep en/629-bijeenkomsten-van-joomla-gebruikersgroep en-in-mei.html<br /><br />Betreft de link van de afbeelding hierboven.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.