Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Nieuwe Joomla gebruikersgroep in regio Almere

jc-gebruikersgroep-almereMet grote regelmaat zijn bijeenkomsten van Joomla gebruikersgroepen door Nederland en Belgie waar vele Joomla gebruikers, professionals, ontwikkelaars, vormgevers, hobbyisten, etc.. op af komen. De gebruikersgroepen zijn een groot succes en we zijn blij dat we wederom met een nieuwe groep van start kunnen gaan, in Almere.

Eerste bijeenkomst regio Almere woensdag 29 juni

Komende woensdag 29 juni zal de nieuwe gebruikersgroep Almere voor het eerst bij elkaar komen. Wim Strik, Henk Struik en Marina de Wit hebben aangeboden om de bijeenkomsten voor regio Almere te organiseren, onze hartelijke dank hiervoor! Om 20:00 komt de nieuwe gebruikersgroep bij elkaar in "NCPlaza" in Almere om met elkaar kennis te maken en de plannen voor de groep te bespreken. Meld je hier aan voor deze (gratis) bijeenkomst.

Je bent van harte welkom!

Of je nu al veel kennis hebt van Joomla of juist oriënterend aan het rondkijken bent, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de bijeenkomsten. Op www.joomlacommunity.nl/almere blijf je op de hoogte van de komende bijeenkomsten en kan je je aanmelden voor de bijeenkomsten. Tot aanstaande woensdag in Almere!

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.