Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in juni

In juni zullen er Joomla gebruikersgroep bijeenkomsten plaatsvinden in Amsterdam, Arnhem/Nijmegen, Assen, Enschede, 's-Hertogenbosch, Rotterdam en Utrecht. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen.

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 4 juni, 19.30 uur: regio Assen (Verbeteringen in Joomla 2.5)

jc-gebruikersgroep-assenArjen Schrijvers behandelt de verbeteringen in Joomla 2.5 aan de hand van een aantal voorbeelden. Het o.a. over taaloverrides en de nieuwe blogopmaak mogelijkheden. Daarnaast gaan we samen werken aan Joomla 2.5. We gaan verder met Joomla 2.5 en ontdekken een aantal nieuwe mogelijkheden die we kunnen gebruiken. We kijken kritisch naar www.jproject.nl en maken plannen voor het volgende seizoen. Wil je een presentatie verzorgen over een Joomla onderwerp waar je in thuis bent dan horen we dat graag van je.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 4 juni, 19.30 uur: regio Utrecht (Migratie 1.5 naar 2.5)

jc-gebruikersgroep-utrechtTijdens de drukbezochte bijeenkomst van JUG Utrecht van 7 mei (verslag) vertelde "migratie-goeroe" Ronald Pijpers boeiend over het stappenplan voor de migratie, waar je op moet letten, wat er fout kan gaan en de hulpmiddelen die er zijn. Ondanks alle goede voorbereiding kan er toch nog wel een en ander mis gaan. Bezoeker Eibert ging er meteen mee aan de slag en kwam de nodige hobbels tegen. Hij vertelt ons vanavond daarover en hoe hij deze problemen heeft opgelost, mede dankzij hulp van het forum.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 4 juni, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen (Joomla 2.5)

jc-gebruikersgroep-arnhemOp deze avond krijgen we een presentatie van Anja Hage over joomla 2.5. Ze zal alles stap voor stap aan ons uitleggen wat de voordelen zijn van het werken met 2.5.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 4 juni, 20.00 uur: regio Amsterdam (Bootstrap & Responsive)

jc-gebruikersgroep-amsterdamTijdens deze bijeenkomst van Joomla gebruikersgroep Amsterdam behandelen we twee onderwerpen die momenteel "hot" zijn: Bootstrap & Responsive. Waarom zien we deze onderwerpen zo vaak langskomen de laatste tijd? Wat is het nu eigenlijk? Wat kan je ermee? Wat is de relatie tot Joomla? Allemaal vragen die we tijdens deze bijeenkomst zullen bespreken met alle aanwezigen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 5 juni, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch (Form2content)

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschForm2Content presentatie door René Kreijveld (renekreijveld.nl)

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 12 juni, 20.00 uur: regio Enschede (Dr. Joomla)

jc-gebruikersgroep-enschedeDeze keer kan iedereen zijn/haar resultaten laten zien waarop je trots bent, of vragen en problemen op een website bespreken. Ook mag je een extensie bespreken waarover je enthousiast bent of tips en trics met iedereen delen die je hebt uitgevonden. Heb je bijvoorbeeld iets leuks gedaan met de onderwerpen die in de afgelopen bijeenkomsten zijn langsgekomen? Laat het ons zien. Ben je juist ergens vastgelopen en heb je er een vervolgvraag op? Neem het mee naar de bijeenkomst en we proberen het op te lossen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 18 juni, 19.00 uur: regio Rotterdam (ACL)

jc-gebruikersgroep-rotterdamThema Access Control List (ACL). Stel rechten in je Joomla!site in voor gebruikers, groepen gebruikers, redacteuren in een bepaald deel van je website of verdeel de taken voor beheerders. Programma: Inleiding en nieuws, Presentatie: Sander Potjer (ACL-manager), Pauze, Live demo van installatie en instellen van ACL op de site van onze werkgroep //www.jug010.nl (onder voorbehoud), Pauze, Dokter Joomla!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.