Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in december

In december zullen er 9 bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 3 december, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschEr zijn nog geen onderwerpen... maar wellicht dat jij je eigen website aan de groep wil voorleggen en open staat voor commentaar.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 3 december, 20.00 uur: regio Amsterdam

jc-gebruikersgroep-amsterdamVoor vanavond is het onderwerp CCK. Dennis Buis zal een presentatie verzorgen over de CCK extensie Form2Content.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 3 december, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen

jc-gebruikersgroep-arnhemDe website van onze gebruikersgroep is verhuisd en we kunnen gaan bouwen. www.jugan.nl

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 4 december, 19.30 uur: regio Heerenveen

jc-gebruikersgroep-heerenveenDeze avond een kijkje onder de motorkap van Joomla onder leiding van Jisse Reitsma. Een Joomlawebsite kan niet zonder een database. Hierin wordt namelijk de data van je website, zoals de artikelen, links en menu-items, opgeslagen. Jisse Reitsma zal ons uitleggen wat een MySQL-database nou precies is. En hoe je met phpMyAdmin data kunt im- en exporteren en tabellen kunt toevoegen, wijzigen en verwijderen. Kortom alles wat je moet weten om goed een Joomlawebsite op te kunnen zetten en te beheren. Ook zal hij in zijn presentatie op wat moeilijkere MySQL-concepten ingaan, zoals collations.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Zaterdag 8 december, 19.30 uur: regio Antwerpen

jc-gebruikersgroep-antwerpenVorige maand hebben we een goede restart gemaakt van de JUG Antwerpen. Een volgende bijeenkomst is voorzien op 8 december. Met een heel entousiaste groep gaan we een aantal programmapunten aanpakken tijdens de eesrtvolgende bijeenkomsten. Alvast op het programma : K2.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 10 december, 19.30 uur: regio Alphen a/d Rijn

jc-gebruikersgroep-alphenadrijnOnderwerp nog niet bekend

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 10 december, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtTijdens de bijeenkomst van 10 september is Joomla 3.0 al even aan de orde geweest. Vanavond gaat Sander Potjer - Joomla! specialist, co-founder of JoomlaCommunity.nl, JoomlaDays NL, Dutch Joomla User Groups, Joomla! Leadership Team Member (CLT) & ACL Manager developer - dieper in op alle facetten van deze nieuwste versie van het Joomla CMS.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 11 december, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeDeze bijeenkomst zal Peter een site laten zien die hij aan het bouwen is in Joomla 3.0. Op de vorige bijeenkomsten is tevens afgesproken dat alle aanwezigen een leuke bijdrage leveren door iets te laten zien wat zij met Joomla of een extensie gedaan hebben. Dit kan een kleine module zijn, een leuke aanpassing, tot een uitgebreid component. Alles mag en alles is interessant!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 18 december, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamPeter Martin komt ons iets vertellen over aanpassingen aan Joomla! zonder core hacks.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.