Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in april

In april zullen er - naast de Joomla!Dagen op 20 en 21 april - elf bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Dinsdag 2 april, 19.30 uur: regio Heerenveen

jc-gebruikersgroep-heerenveenDeze avond staan Joomla webwinkels zoals Virtuemart en andere extensies zoals RSForm!Pro en Akeeba Subscriptions centraal. De presentatie wordt gegeven door e-commerce-expert David-Andrew van Chill Creations, een Joomla-extensieontwikkelaar, bekend van cciDEAL en ccNewsletter.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 2 april, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerp van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch is Joomla performance optimalisatie. Met mijn website onder de loep -> //www.jonkerhuiswerk.nl/ (Adri Hessels - Netsolid.nl) en Loterij extensie maken met Chronoforms (Gert-Jan Radstaake - GJ-R.nl).

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 2 april, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeTijdens deze bijeenkomst zal Marijke ons meer vertellen over de verschillen tussen Joomla 2.5 en 3.0. Op de vorige bijeenkomsten is tevens afgesproken dat alle aanwezigen een leuke bijdrage leveren door iets te laten zien wat zij met Joomla of een extensie gedaan hebben. Dit kan een kleine module zijn, een leuke aanpassing, tot een uitgebreid component. Alles mag en alles is interessant!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Donderdag 4 april, 19.30 uur: regio Zwolle

jc-gebruikersgroep-enschedeWe krijgen als spreker: Ray Bogman Onderwerp is: Veiligheid. Hoef hem eigenlijk niet in te leiden….toets simpelweg zijn naam in Google en je heb het eerst komend uur voldoende materiaal…

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 8 april, 19.30 uur: regio Alphen a/d Rijn

jc-gebruikersgroep-alphenadrijnOnderwerp voor deze meeting is nog niet bekend.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 8 april, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtHoe kun je als zzp'er plezieriger en eenvoudiger respect en inkomen verdienen met je passie? Je vak is moeilijk maar geweldig om mee bezig te zijn. Echter: Hoe goed, eerlijk en hardwerkend je ook bent als tekstschrijver, adviseur, coach, technicus, hoeveel sociale contacten je ook hebt: het voegt weinig toe aan het respect en geld dat je verdient.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 8 april, 19.30 uur: regio Arnhem & Nijmegen

jc-gebruikersgroep-arnhemWe gaan het programma van de joomladagen bespreken en voorbereiden. Daarnaast dr. Joomla

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 8 april, 20.00 uur: regio Amsterdam

jc-gebruikersgroep-amsterdamTools & Tricks. Deze keer willen wij graag van jou weten wat je favoriete Joomla tool of trick is. Gebruik jij bijvoorbeeld AkeebaBackup, JCE edtitor of een tool als MyJoomla van Phill Taylor. Of kun je iets vertellen over een andere module of extensie dan horen wij dat graag. Verras je Juga vrienden met een voor jou onmisbare tool, wij kijken er naar uit! Iedereen is vrij om te komen maar het is natuurlijk wel zo leuk als we allemaal iets laten zien.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 23 april, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamNieuwsbrieven versturen aan de bezoekers van je website. Doe je dat via je website of maak je gebruik van een extern programma? Wat zijn de voor- en nadelen? Waar moet je of je klant rekening mee houden? In wetgeving staat bijvoorbeeld dat je een zgn. opt-out moet inbouwen. Met opt-out kunnen ontvangers eenvoudig afmelden voor je mailings.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 24 april, 20.00 uur: regio Breda

jc-gebruikersgroep-bredaDe onderwerpen van deze bijeenkomst zijn nog niet bekend.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Zaterdag 27 april, 9.30 uur: regio Antwerpen

jc-gebruikersgroep-antwerpenDocMan 2 - uiteenzetting van d emakers van het programma.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.