In juni zullen er elf bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 3 juni, 19.30 uur: regio Heerenveen

jc-gebruikersgroep-heerenveenAlweer aan het eind van ons Joomlaseizoen 2012-2013 aangekomen, organiseren we voor al onze sprekers, bezoekers, cursisten en werkgroepleden nog een leuke en ongedwongen avond. Er zal hierbij gelegenheid zijn om nog een paar korte presentaties bij te wonen, Joomla-ervaringen uit te wisselen, elkaars sites te bekijken, na te praten over het afgelopen seizoen en vooruit te blikken op het komende seizoen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 3 juni, 20.00 uur: regio Amsterdam

jc-gebruikersgroep-amsterdamVandaag serveren wij Joomla SEO. We hebben het allemaal nodig - dus hoe kom je bovenaan in Google? Of gaat het daar niet om? Wat doe jij aan SEO en hoe SEF ben je dan? Wat zijn de standaard aanwezige voorzieningen in Joomla en wat kun je nog meer doen?

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 3 juni, 19.30 uur: regio Arnhem & Nijmegen

jc-gebruikersgroep-arnhemWe gaan onze eigen site update naar een 3.1 en gaan beginnen met het component Tags, natuurlijk kan iedereen zich van te voren ook opgeven voor een dr. joomla

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 4 juni, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschLogica in de instellingen van Joomla... (Hans Kuijpers - hkweb.nl @hans2103), NoNumber extensies ... (Hans Kuijpers - hkweb.nl @hans2103), Dokter Joomla -> jouw site onder de loep. Loop je ergens tegenaan en heb je hulp nodig van een van je #JUG073 collegae... stel je vraag en wellicht kunnen we je verder helpen.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 10 juni, 19.30 uur: regio Alphen a/d Rijn

jc-gebruikersgroep-alphenadrijnGeen specifiek onderwerp. We zullen deze keer benutten om ervaringen uit te wisselen, vragen van leden beantwoord te krijgen. En voor na de vakantie een planning te maken van onderwerpen die we graag de revue laten passeren. Eventueel kijken naar sprekers of wellicht wil een van de leden zelf iets voorbereiden.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 10 juni, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtVanavond komt Dokter Joomla! langs. Wie is Dokter Joomla!? Misschien ben jíj dat wel. Of ben jij de patiënt? Of allebei of geen van beide? Kortom: vanavond kan jij je probleem aan de aanwezigen voorlggen en gaan we er gezamenlijk naar kijken. Of misschien hád je een probleem en heb je het opgelost, maar ben je nog niet helemaal tevreden. Of je wil ons de oplossing laten zien. Maar je kan ook een extensie laten zien waarover je enthousiast bent, of vragen naar ervaringen van andere gebruikers van een bepaalde extensie die je overweegt te gaan gebruiken.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 11 juni, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeHet onderwerp van deze bijeenkomst zal nog bekend gemaakt worden. Op de vorige bijeenkomsten is tevens afgesproken dat alle aanwezigen een leuke bijdrage leveren door iets te laten zien wat zij met Joomla of een extensie gedaan hebben. Dit kan een kleine module zijn, een leuke aanpassing, tot een uitgebreid component. Alles mag en alles is interessant!

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 18 juni, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamKun je al een betaalsysteem implementeren voor een klein aantal artikelen? David-Andrew van Chill Creations, een Joomla-extensieontwikkelaar, bekend van cciDEAL en ccNewsletter komt nog een keer naar Rotterdam en vertelt ons deze keer ook over het inbouwen van e-commerce oplossingen voor digitale producten. Hoe bied je een betaalde download aan?

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Donderdag 20 juni, 19.30 uur: regio Assen

jc-gebruikersgroep-assenRich snippets zijn zoekresultaten van Google die extra informatie bevatten. Bijvoorbeeld: foto's, auteurs, recenties, producten, recepten, mensen, video’s of evenementen. Zo kan de 'zoeker' beter beoordelen of de pagina relevant is. 'Verrijkte' zoekresultaten vallen op en er wordt ruim 30% vaker op geklikt! Rich Snippets zijn dus goed voor zoekmachine-optimalisatie en prettig voor de zoeker. We gaan op donderdag 20 juni graag eens samen kijken hoe dat werkt in de Drentse praktijk.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Zaterdag 22 juni, 9.30 uur: regio Antwerpen

jc-gebruikersgroep-antwerpenProgramma : later Kijk ook op de website http://www.jugvlaanderen.be

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 26 juni, 20.00 uur: regio Breda

jc-gebruikersgroep-bredaWe beginnen deze avond met een presentatie over Google Analytics door Anja Hage (http://www.web-effect.nl/). Het tweede deel van de avond zal wederom een 'open karakter' kennen zoals we dat in de bijeenkomsten van maart en april met succes hebben gedaan.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Reageer

1000 Resterende tekens