Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Sander Potjer. | Categorie: Gebruikersgroepen.

Bijeenkomsten van Joomla! gebruikersgroepen in december

In de december zullen er acht bijeenkomsten plaatsvinden van Joomla Gebruikersgroepen in Nederland en België. Doe Joomla kennis op, deel jouw kennis en leer andere Joomla gebruikers kennen!

Iedereen is van harte welkom op een van de bijeenkomsten, van beginnende Joomla gebruikers tot ervaren ontwikkelaars. De toegang is in de meeste gevallen gratis, soms worden nog de kosten voor de zaalhuur gedeeld door de bezoekers. Als er geen gebruikersgroep bij jou in de buurt zijn kan je op het forum kijken of er genoeg interesse is voor het starten van een nieuwe groep, reeds diverse topics staan hierover in het forum! Hopelijk mogen we je binnenkort (weer) op een van de bijeenkomsten verwelkomen!

gebruikersgroepen

Maandag 2 december, 20.00 uur: regio Arnhem & Nijmegen

jc-gebruikersgroep-arnhemVandaag gaan we hier onze inspiratie opdoen, gewoon kijken naar andere mooie joomla sites kijken en met elkaar de discussie aangaan van wat is mooi of niet..

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 3 december, 19.30 uur: regio Heerenveen

jc-gebruikersgroep-heerenveen"Joomla 3.2, something new for everyone", zo werd de nieuwste versie van Joomla aangekondigd. En inderdaad, er zijn heel veel leuke en handige nieuwe mogelijkheden aan Joomla toegevoegd! Benno Stulemeijer (Klipper) zal een aantal van deze nieuwe mogelijkheden belichten en demonstreren.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 3 december, 19.30 uur: regio 's-Hertogenbosch

jc-gebruikersgroep-s-hertogenboschHet onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch zijn: Site Performance Optimalisatie... door Hans Kuijpers en Dr. Joomla... jouw site sneller maken met de simpele stappen uit de presentatie.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 9 december, 19.30 uur: regio Alphen a/d Rijn

jc-gebruikersgroep-alphenadrijnOnderwerp nog niet bekend

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 9 december, 19.30 uur: regio Utrecht

jc-gebruikersgroep-utrechtNa Heerenveen, Johannesburg en Boston nu in De Meern! Onze spreker van vanavond, Peter Martin, heeft twee bijzonder interessante onderwerpen voor ons in petto. JCE: Als admin van het forum van joomla.org weet hij als geen ander welke problemen er veel voorkomen onder Joomlagebruikers. Vanavond een bloemlezing uit deze problemen om van te leren! JCE is als editor bijna onmisbaar voor veel Joomlagebruikers. Bij het tweede onderwerp van deze avond zal Peter leuke (nieuwe) weetjes over en bruikbare trucs voor de JCE-editor laten zien.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Dinsdag 10 december, 20.00 uur: regio Enschede

jc-gebruikersgroep-enschedeDeze avond komt Sander Potjer ons uitgebreid over het Bootstrap framework dat je in Joomla 3.x kunt vinden en hoe je daarmee aan het werk kunt.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Maandag 18 december, 19.00 uur: regio Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamMet: Nieuws uit de community, Hebben jullie gezien dat..? JUG010.nl We gaan onze eigen website bekijken, neem je laptop mee! Deze website is van en voor alle leden van JUG010. Hoe doet JomSocial daar zijn werk? Maak je website zo licht en snel mogelijk

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

Woensdag 20 december, 20.00 uur: regio Zutphen

jc-gebruikersgroep-zutphenWaar moet je op letten met het kiezen van een extensie.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.