• jc gebruikersgroep leidenVoor wie? Iedereen die met Joomla werkt of dat wil gaan doen.
  • Waar? Meet&Greet, Raamstraat 17, 2316 BA Leiden
  • Wanneer? Ieder 1e dinsdag van de maand (oktober tm maart): we beginnen op 6 oktober
  • Hoe laat? Van 19.30 tot 21.30
  • Wat gebeurt er? Elke avond vertelt een expert iets speciaals over Joomla en na het beantwoorden van de vragen wisselen we ervaringen en kennis uit.
  • Wat kost het? We vragen een minimale bijdrage van vijf euro voor de koffie, thee en gebruik van de ruimte.
  • Hoe kan ik me opgeven? Stuur ons een mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de JUG Leiden.

Joomla071

Een website bouwen die wel veilig is? Gebruik maken van ongekende mogelijkheden voor de bezoekers van je site of gewoon een fijn platform waar je op terug kunt vallen? Leer hier meer over en kom naar de avonden van Joomla071, de Joomla Gebruikersgroep in Leiden.

Wat is Joomla?


Joomla is een van de krachtigste ontwerpplatformen voor websites van dit moment. Hoewel het vrij makkelijk is om een eenvoudige website op te zetten komt er vaak toch wat meer bij kijken om een mooie en veilige site met de vereiste toeters en bellen te maken. Joomla kent een zeer actieve gebruikersgroep over de hele wereld.

De Nederlandse gebruikersgroep is een van de grootste en heeft meerdere lokale groepen onder zich. In Leiden begint op dinsdag 6 oktober 2015 een nieuwe Joomla Gebruikersgroep (Joomla Users Group: JUG), Joomla071.

Is Joomla071 iets voor mij?

Ben je een gevorderde Joomla gebruiker of ben je net met Joomla begonnen? We vinden het altijd leuk om je te zien bij Joomla071. We houden 6 bijeenkomsten per jaar en we nodigen sprekers uit om iets speciaals te vertellen over mogelijkheden van Joomla. Ook kijken we samen naar problemen die gebruikers tegen komen en lichten we nieuwe extensies uit. Kom naar Joomla071, iedere eerste dinsdag van de maand.

Wat kost het?

De minimale vrijwillige bijdrage voor een avond Joomla071 is vijf euro inclusief koffie en thee.

Hoe kan ik deelnemen?

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wouter Turkenburg, Peter-Paul Sloekers

4 reacties

EasyDiscuss Avatar
Lex Reurings
JUG Utrecht wenst JUG Leiden veel succes!
EasyDiscuss Avatar
slibbe
Goed initiatief! Interessant voor JugAmsterdam leden!
EasyDiscuss Avatar
Anja Hage
Leuk, veel succes! :-)
EasyDiscuss Avatar
Meta Kruijs
Succes!

Reageer

1000 Resterende tekens