JUG071 succesvol gelanceerd.
Op 6 oktober is de eerste bijeenkomst geweest van JUG071 met meteen een mooie opkomst: totaal 11 mensen.

2015 10 06
De avond is begonnen met een leuke en leerzame lezing door Sander Potjer met tips en trucs, weliswaar meer voor de gevorderden maar ook de twee echte '€˜starters met Joomla'€™ hebben er hun voordeel mee gedaan. Razend snel ging het van onderwerp naar onderwerp maar toch kwam Sander nog tijd tekort en hebben we ter afsluiting nog een kort kennismakingsrondje kunnen houden. Leuk om te horen hoe divers de ervaringen zijn maar ook hoe groot het enthousiasme is voor de JUG071.

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
Wim
Voor volgende keer, 3 november, staan Extensies op het programma. ‘Wat zijn jouw 3 favoriete extensies?’. Ter voorbereiding (of ter uitbreiding van je kennis) kan het handig zijn eens te kijken naar een overzicht van ‘de 25 beste Joomla extensies’ van het jongste Webdesigner Magazine. Artikel is gelukkig gratis beschikbaar: http://bit.ly/WD_extens .
EasyDiscuss Avatar
Hans van der Meer
Mooie opkomst voor zo'n eerste bijeenkomst! <br />En nu uitbouwen zodat heel Leiden en omgeving op bezoek komt! Was iedereen een beetje bijgekomen van de 3 oktober feesten? :D

Reageer

1000 Resterende tekens