Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Peter-Paul. | Categorie: Leiden.

Verslag JUG071 Leiden 4 oktober 2016

LoveJoomla

Zoals al eeuwenlang stond op 3 oktober Leiden op zijn kop door de de viering van Leidens Ontzet. Een dag later, op 4 oktober, vierden we de traditionele bijeenkomst van jug071 op de eerste dinsdag van de maand. Die traditie is minder oud: precies 1 jaar.

Op deze dag braken we direct maar met de zeer algemene traditie om een agenda met onderwerpen af te werken. Aldus werd het een bijeenkomst met elkaar natuurlijk afwisselende onderwerpen: dokter Joomla, show-your-website, een instructie, een korte keynote en een intensieve uitwisseling van tips en tricks.

Een terugkerend onderwerp lijkt te gaan worden: werken aan onze eigen website, Site JUG LEIDEN. Om beurten kan iemand er een ander template inzetten, een formulierenprogramma uittesten, een beeldslider neerzetten, de css helemaal omgooien, een besloten gedeelte toevoegen of wat dan ook. Voorwaarden: het moet niet te makkelijk voor jou zijn en je geeft op de eerstvolgende bijeenkomst een show met uitleg en een toelichting. Kortom: een leerzame rommelsite, waarmee liefst veel fouten worden gemaakt, mits je er van leert.

Kom elke eerste dinsdag van de maand naar de JUG071 om niet het beste van Joomla te missen!

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.