Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten
Panorama foto van bijeenkomst 2 mei 2017

| Door: Wouter Turkenburg. | Categorie: Leiden.

JUG 071: 2 mei 2017 Mindert Aardema

Mindert Aardema was helemaal vanuit Assen via Zwolle naar Leiden afgereisd om de bezoekers over ‘Netspecialist’ te vertellen.
Omdat zijn vader in auto’s handelde en bekend stond als de ‘Keverspecialist’ bedacht Mindert de naam ‘Netspecialist’ voor zijn internetbedrijf.

Het doel van ‘Netspecialist’ is het helpen van mensen bij het bouwen en onderhouden van websites. Dat doet Mindert door het gratis weggeven van e-books, het gratis versturen van e-mails en het regelmatig uploaden van instructiefilms die goed worden bekeken. Naast het vele gratis materiaal zijn er via zijn websites cursussen te koop over het bouwen en inrichten van Joomla websites.

Mindert Aardema vertelde hoe hij zijn bedrijf heeft opgezet, gaf tips aan de bezoekers hoe zij dat in hun situatie ook zouden kunnen doen. Dat deed hij op een gedreven, enthousiaste en aanstekelijke wijze. Aan bod kwamen onderwerpen zoals e-marketing, SEO, Joomla 3.7, en AMP maar ook een groot aantal Joomla-tips.

Net als in alle andere JUG’s is ook de interesse, kennis en ervaring van de leden van JUG071 heel verschillend. Mindert verstond de kunst om elke bezoeker van de avond op zijn of haar niveau van informatie te voorzien. Voor wie het te snel ging of nog eens dieper op de zaak wil ingaan zijn er de talloze instructiefilmpjes op YouTube.

Mindert Aardema
Netspecialist.nl

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.