Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Anja Hage. | Categorie: Rottterdam.

Verslag eerste bijeenkomst gebruikersgroep Rotterdam

jc-gebruikersgroep-rotterdamDonderdagavond 27 mei was de eerste Joomla! gebruikersbijeenkomst in Brasserie Dylans te Rotterdam. Rond half 7 kwamen de eerste mensen binnen en totaal bestond de groep uit 26 mensen uit de Regio Rotterdam, een geweldig grote opkomst!

Er was gelukkig een ruim zaaltje beschikbaar om kennis met elkaar te maken en interesses te inventariseren, die waren heel divers van de basis van Joomla! tot extensie ontwikkeling. Na overleg met elkaar kwam het idee naar voren om iedere maand een bijeenkomst te organiseren met een vast stramien met o.a. een presentatie en extensie van de maand en natuurlijk de mogelijkheid om zelf met de extensie aan de slag te gaan en vragen te stellen.

De volgende bijeenkomst is op dinsdag 22 juni weer in Brasserie Dylans en op het programma staat o.a. een korte presentatie over waar een beginnende Joomla! gebruiker tegenaan loopt en een demonstratie van Form2Content een extensie waarmee het beheer van een Joomla! website via de front-end eenvoudiger gemaakt wordt. En natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen en de mogelijkheid om zelf (in groepjes) aan de slag te gaan!
Meer informatie hierover is te lezen in de bijeenkomsten agenda daar is ook gelijk de mogelijkheid om aan te melden voor de volgende bijeenkomst in Rotterdam.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.