Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Meta Kruijs. | Categorie: Rottterdam.

JUG Regio Rotterdam - al jaren een begrip

JUG010 logo - Gebruikersgroep Joomla Regio Rotterdam

De joomlagebruikersgroepen zijn nog steeds erg populair.

De gebruikersgroep van de Regio Rotterdam is al bijna 5 jaar actief en er zijn elke maand steeds minimaal 15 personen aanwezig. Er is altijd een groep deelnemers die de avond start met een gezellige maaltijd. We hebben een grote stamtafel op onze locatie en de pauze is aan de bar. Een gezellige club!

Vorige maand liet Niels van der Veer van Nter webdesign ons zien hoe hij responsive websites maakt. Hij deelde zijn presentatie op het forum van de JUG010.

Vandaag presenteerde Paul Kleingeld over hoe hij met Gavick templates werkt. Zijn eigen website Qombo is ook met deze template gemaakt.

Aan onderwerpen en invulling van de avonden hebben we geen gebrek, de avond is meestal niet heel vroeg afgelopen ;-). Wil je ook een keer je presentatie komen uitproberen? Of gewoon presenteren of een demo geven? Meedoen, vragen stellen aan 'Dokter Joomla' of gewoon eens rondkijken? Kom langs!
In onze agenda zijn alle bijeenkomsten te vinden. Je kunt ons bereiken per mail: [email protected].

Niet in de buurt van Rotterdam? Er is altijd wel een bijeenkomst bij jou in de buurt. Kijk op deze website bij Joomla Gebruikersgroepen > Alle bijeenkomsten.

Je bent van harte welkom! 

 

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.