Waarschuwing
Kan map niet verwijderen. Pad: /data/sites/web/joomlacommunitynl/data/test.joomlacommunity.nl/public_html/cache/com_content
Bericht sluiten

| Door: Fred van der Neut. | Categorie: Rottterdam.

JUG010 Werkgroep ( Yootheme Pro ) (24-04-2017)

Verslag JUG010 Werkgroep onderwerp Yootheme Pro op 24 april 2017, aanwezig: 8 deelnemers.

Afbeelding1

Deze werkgroep is er om met elkaar en van elkaar de mogelijkheden van Yootheme Pro te verkennen en te leren. Gezien de omvang en de vele mogelijkheden van Yootheme Pro zal deze werkgroep een aantal keren de komende maanden bij elkaar komen en steeds een deel van Yootheme Pro met elkaar bespreken. Elk werkgroep lid zoekt thuis alle mogelijkheden van één of meerdere onderdelen uit en presenteert deze een volgende werkgroep bijeenkomst aan de aanwezige deelnemers. Als basis van onze besprekingen hebben we de laatste Yootheme Pro template (Sonic) genomen.

Schermafbeelding 2017 04 24 om 22.50.23Tijdens deze 2e Yootheme pro bijeenkomst zijn diverse onderdelen van de “Style” en Builder met elkaar besproken. Soms is een onderdeel helder en duidelijk en bij een weer ander onderdeel hebben we wat langer stilgestaan om de werking te ontdekken en/of al de mogelijkheden te bezien.

We hebben vanavond wat langer stil gestaan bij de alsmaar groeiende bibliotheek (library) welke zich in de Builder bevindt. Een zeer handige en welkome bibliotheek waar eenvoudig de gewenste pagina pro-layout uit gekozen kan worden voor een bepaalde pagina in de website.

Schermafbeelding 2017-04-24 om 22.53.55.png

De volgende bijeenkomst is op maandag 29 april, zelfde tijdstip (19:00 uur) en locatie (Laan op zuid 2, Rotterdam). Wil jij ook komen, je bent van harte welkom! De bijeenkomst inclusief de koffie, thee is gratis.

1000 Resterende tekens


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.