JUG010 Werkgroep ( Yootheme Pro )

Verslag JUG010 Werkgroep onderwerp Yootheme Pro, dd. 29 mei 2017, aanwezig: 10 deelnemers.

Vanavond zijn we als werkgroep voor het laatst bij elkaar in het kader van YOOtheme Pro. Iedereen is er en het is dan ook een leuke en zinvolle avond waarin alle restpunten m.b.t. YOOtheme Pro nog aan de orde komen. De belangrijkste onderdelen van de Builder (het belangrijkste onderdeel in YOOtheme Pro) passeren nog even de revue en ook de geavanceerde eigenschappen en instelopties van de Builder en de overige onderdelen (Menu's, Modules, Settings) behandelen we gezamenlijk.

 

Yootheme Pro wordt regelmatig geüpdatet, en ook de aanpassingen t.o.v. de vorige bijeenkomst zijn besproken, de belangrijkste hiervan zijn de YOOtheme Pro snelkoppeling in de Joomla! Administrator en de Editor in de tekstvelden.

Schermafbeelding 2017 05 29 om 22.28.59   Schermafbeelding 2017 05 29 om 22.29.17


YOOtheme Pro Certificaat

Gedurende de afronding van de avond is aan alle deelnemers het YOOtheme Pro certificaat verstrekt. Vanaf nu mogen uitsluitend de deelnemers die het certificaat hebben ontvangen op hun website het YOOtheme & YOOtheme Pro Webdesigner certificaat-logo voeren.

cert

Iedereen was zeer tevreden hoe we als werkgroep met elkaar de afgelopen weken YOOtheme Pro als onderwerp hebben besproken en het bedankje naar elkaar toe was dan ook welgemeend.

Deze JUG010 Werkgroep sessie is nu afgerond, we kijken met ons allen belangstellend uit naar een volgend te behandelen werkgroep onderwerp.

Reageer

1000 Resterende tekens