Arie opent de avond en heet iedereen welkom. Een paar oude bekende, de vaste kern zijn vanavond gekomen op de JUG010. Een goede opkomst van belooft een leuke avond, ondanks de vakantie toch een leuke opkomst.

Nieuwtjes:

 • Situatie Rob:
  Beste Mensen, ik lig in het ziekenhuis met een complicatie op mij botbreuk, wond infectie daarom is er een vacuumpomp geinatalleerd op mijn voet.
  Willen jullie aub de link onderaan deze nieuwsbrief naar www.studiozs.nl maken ipv van deze oude site. Rob

 • Locatie 2020

 • Joomla 3.9.11

 • 24 september: Joomla 3.9.12

De JED top5 van augustus 2019:

Hoofdonderwerp:

Bouw je eigen module of plugin
Door Maarten Blokdijk en Roland Dalmulder

Maarten laat een wat technischere module zien die een willekeurige query kan omvormen tot een tabel op je site. Roland neemd ons mee in het bouwen van een administrator token plugin. De presenatie is hier te downloaden.

Dr. Joomla!

 • Etiënne: Iemand wil tijdens de feestdagen websitebezoekers verwelkomen met een muziekje dat automatisch te horen is als de website bezocht wordt. Ik zoek een oplossing waarbij je als bezoeker niet eerst op "play" hoeft te drukken. Maarten heeft zijn module aangepast ( mod_jn_youtube) om dit te faciliteren. (te vinden op https://github.com/cloudfaction)
 • Rob: Ik heb nog steeds een probleem met inodes ('exceeded maximum') bij SiteGround. Iemand nog tips?
 • Arie: (Hoe) kun je bootstrap classes gebruiken in AcyMailing nieuwsbrieven? Zie JUG010 nieuwsbrief en de webversie daarvan. Ben met name benieuwd of/hoe rendering van html in een email client plaatsvindt. 

 

Meedoen?

Wil jij ook eens aanschuiven bij de Gebruikersgroep in Rotterdam, de JUG010? Aanmelden is niet verplicht, er is een gezellige bar, toegang is GRATIS, veel interactie, meestal wel tijd voor vragen aan Dokter Joomla. We eten van te voren met meestal een flinke groep. Je bent gewaarschuwd: de groep is groot, deelt heel veel kennis en het blijft meestal niet bij één keer meedoen!

Je bent van harte welkom!

Reageer

1000 Resterende tekens