Een JITSI meeting van de JUG 010. Eerder hebben we een hybride meeting gehouden, met fysieke bezoekers en Jitsi, deze meeting was geheel online. We hebben best een goede online publiek, dus dit is zeker voor herhaling vatbaar. Jitsi is ons platform en dat heeft deze meeting prima gewerkt. 

Agenda:

  1. Welcome, opening door Arie. 
  2. Steeds meer extensies zijn J4 ready, een goede ontwikkeling!
  3. J4 Milestones, hoeveel staan er nog open?
  4. Joomla4 en KickstartCassiopeia, thema van de avond. Joomla 4 beginnen en dan met KickstartCassiopeia het template aankleden. Deze module is gratis te downloaden. Presentatie door Maarten Blokdijk. Maarten zal ook spreken op de JdayUSA in April over dit zelfde onderwerp.
  5. Aankondiging van Yootheme bijeenkomsten door Fred, zie elders deze website, weer een leuk initiatief van Fred, waarvoor dank!

Doctor Joomla

  • Is het mogelijk om met een tijdslot van bijv 15 minuten bij geen actie van de gebruiker deze automatisch uit te loggen? (Hans de Vries) -> Dit is in te stellen in de joomla configuratie waar je de lengte van de  sessie variabele opgeeft.

Meedoen?

Wil jij ook eens aanschuiven bij de Gebruikersgroep in Rotterdam, de JUG010? Tussen Gouda, Den-Haag en Rotterdam in, liggen we prima gelegen voor een breed publiek! Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst, er is een gezellige bar, toegang is GRATIS, veel interactie, meestal wel tijd voor vragen aan Dokter Joomla. We eten van te voren met meestal een flinke groep. Je bent gewaarschuwd: de groep is groot, deelt heel veel kennis en het blijft meestal niet bij één keer meedoen!

Je bent van harte welkom!

Reageer

1000 Resterende tekens