Maandagavond 3 april na het genot van een lekker speciaal biertje en de lekkere hertenbiefstuk met mangosaus van Café Bar le Duc is de JUG073 van start gegaan. Deze bijeenkomst is de day-after-jd17nl en bestaat grotendeels uit het delen van ervaringen van het afgelopen weekend. 

Joomla!dagen

Het was een geslaagd event, edoch zijn er een aantal feedbackpunten. Deze gaat eenieder verwerken in het feedbackformulier van de Joomladagen. Diverse presentaties zijn de revue gepasseerd en het is fijn dat vele sprekers de slides al toegevoegd hebben aan het overzicht van de presentaties. Op die manier kun je nog eens terugkijken. 

Een spaties van niets

Met dank aan Ruud en Sean van Zuidam die Hans Kuijpers wees op het bestaan van een spatie die geen ruimte in beslag neemt. Ideaal voor lange woorden en responsive websites. 

Een spatie van niets: ​
https://unicode-table.com/en/200B/

Op de valreep werden we nog door een afwezige vaste bezoeker geïnformeerd dat de upgrade naar Joomla 3.7 beta 4 succesvol verlopen is. De aanwezige DP Fields blijven netjes staan naast de nieuwe Joomla! core functionaliteit Custom Fields. 

 

Reageer

1000 Resterende tekens