Voor het eerst voert het Joomla project een enquête uit om feedback te krijgen over de algehele doelstellingen voor het komende jaar. Als een door de community aangedreven project is je deelname van belang - het resultaat van deze enquête zal een van de bronnen zijn die helpen Joomla’s algehele doelstellingen voor 2013 vast te stellen.Joomla

Deze enquête kan ingevuld worden tot 29 oktober. Volg deze link en geef je ideeën over dit belangrijke onderwerp: naar de enquête

Over de 2013 project doelstellingen enquête
Deze enquête heeft 16 vragen en het zou minder dan 15 minuten moeten kosten om hem in te vullen. Er wordt geen persoonlijke informatie verzameld (hoewel je optioneel je emailadres kunt opgeven als je als vrijwilliger wilt helpen bij toekomstige enquêtes.

Dit is waar de enquête uit bestaat:

  • Eerst een aantal vragen hoe je Joomla gebruikt.
  • De volgende vragen handelen over 3 verschillende onderdelen van het project: de mogelijkheden van Joomla, de inhoud en de service op joomla.org en algemene project ondersteuning. Je wordt gevraagd om voor elk onderdeel van de 12 opties je 5 belangrijkste keuzes aan te geven.
  • De enquête eindigt met vragen die je de mogelijkheid geven om suggesties te geven omtrent andere projectdoelen, het verbeteren van toekomstige enquêtes en om je als vrijwilliger aan te melden voor het maken en beheren van toekomstige enquêtes.

Nogmaals, deze enquête kan tot 29 oktober 2012 ingevuld worden. De resultaten zullen later dit jaar gepubliceerd worden op het Joomla community portaal.

Nieuwe projectdoelstellingen/strategie werkgroep
Het maken en publiceren van de ‘2013 algehele project doelstellingen’ enquête is één van de eerste taken van de projectdoelstellingen/strategie werkgroep. De beslissing om deze nieuwe werkgroep te vormen is gemaakt tijdens de ‘joint leadership meetings’ die plaats vonden na de JandBeyond conferentie in mei van dit jaar.

Het doel van deze groep is een set algehele doelstellingen en strategie voor het project voor te stellen en daarna te helpen het werk op koers te houden. Ieder Joomla leadership team is vertegenwoordigd in deze werkgroep: Chris Davenport (Production Leadership Team), Olaf Offick (Community Leadership Team) en Paul Orwig (Open Source Matters).

De projectdoelstellingen/strategie werkgroep bedankt Nick Savov voor het opzetten van de originele enquête gebaseerd op de lijst met vragen en antwoorden verzorgd door de werkgroep.

Volgende stap voor de 2013 algehele projectdoelstellingen
Na het voltooien van deze enquête zal de projectdoelstellingen/strategie werkgroep de resultaten beoordelen en voorstellen doen voor 2013 algehele projectdoelstellingen. Deze voorstellen zullen beoordeeld worden door alle Joomla leadership teamleden, voordat definitieve beslissingen worden genomen.

Als de algehele projectdoelstellingen voor 2013 af zijn, zullen meer leden aangezocht worden om deel te nemen aan de werkgroep. De kennis van deze leden moet aansluiten op de definitieve algehele doelstellingen.

De definitieve algehele projectdoelstellingen zullen gepubliceerd worden. Deze doelstellingen worden niet gezien als PLT, CL of OSM doelstellingen, maar de doelstellingen kunnen invloed hebben op de doelstellingen van de teams zelf.

Dit artikel is een vertaling van Survey For 2013 Overall Project Goals.

Reageer

1000 Resterende tekens