Deze maand besteed het Web Designer Magazine in uitgave 18 veel aandacht aan Joomla!, met onder andere een uitgebreid verslag van de afgelopen Joomla!dagen in Nieuwegein en een introductie van Joomla! 1.6. Niemand minder dan Hannes Papenberg, core member van Joomla!, vertelt je alles over de veranderingen in deze nieuwe Joomla versie. Op de bulletin pagina is een artikel te vinden over de gebruikersgroepen in Nederland en België die we aan het opzetten zijn.

Daarnaast laat Sander Potjer in een uitgebreide tutorial zien hoe je de code van je Joomla template optimaliseert met behulp van template overrides en wat je met behulp van deze techniek nog meer kunt bereiken. Het uiteindelijke resultaat van de tutorial is op JoomlaCommunity.nl terug te vinden.

webdesigners-magazine-18

Ontvang gratis exemplaar van Web Designer

Wij mogen vijf exemplaren van deze Joomla! editie verloten onder onze leden. Stuur tot en met dinsdag 4 augustus een privé-bericht naar Sander via het forum (wel eerst inloggen) als je kans wilt maken op een van deze exemplaren. Vijf leden krijgen het uitgave 18 dan gratis thuisgestuurd!
6 augustus: De winnaars van een gratis exemplaar zijn Grubosoft, maik, Marieke, b.boerman en caro84g.

Web Designer 18 is nu verkrijgbaar in alle tijdschriftwinkels voor € 8,95.

Reageer

1000 Resterende tekens