Bibliotheek Hengelo

Url: www.bibliotheekhengelo.nl.

Elke maandag tonen wij een Nederlandstalige Joomla! site ter inspiratie die net even boven andere Joomla websites uitspringt qua vormgeving, originaliteit, gebruik van de mogelijkheden van Joomla of van een bekender bedrijf/organisatie.

5 reacties

EasyDiscuss Avatar
Staalmeester
Mijn complimenten! Mag ik vragen met welke extensie de agenda op de homepage gerealiseerd is?
EasyDiscuss Avatar
wvdb1981
Door een aangepast artikel model (article.xml) kunnen locatie, categorie en activiteitendat a worden toegevoegd aan een artikel. De module op de voorpagina is een eigen gemaakte module die de activiteiten parameters van een artikel uitleest.<br />Door de rare oplossing met de article.xml, is een normale installatie zip niet beschikbaar.
EasyDiscuss Avatar
Staalmeester
Snap de opzet. Zoiets is wellicht ook met K2 of een variant te realiseren.
EasyDiscuss Avatar
pstas
Site ziet er erg goed uit. Ik zou graag een module hiervan willen testen, maar weet niet of deze beschikbaar is. Het gaat om het blok: "In de Etalage".<br />Kun je hierover meer informatie geven.<br /><br />Alvast bedankt,<br />Peter
EasyDiscuss Avatar
wvdb1981
Ook "in de etalage" is maatwerk en is gekoppeld aan een xml webservice van de bibliotheeksyst eem leverancier.<br />De carrousel op zichzelf is een imageflow javascript. Deze zijn wel online te vinden, wellicht is er ook wel een beschikbare module in de extension directory te vinden.

Reageer

1000 Resterende tekens