pbf

Op vrijdag 12 juli wordt er weer een internationale Joomla "Pizza, Bugs & Fun" georganiseerd. In Nederland komen Joomla-gebruikers uit heel het land samen in Eindhoven om Joomla te verbeteren door het opsporen van bugs, reproduceren van foutmeldingen & testen van patches.

Je hoeft geen software-ontwikkelaar te zijn! Iedereen die bekend is met Joomla, kan meedoen. We gaan met laptops bij elkaar zitten bij Seats2Meet in Eindhoven. 

Er is een Skype-chat, een CMS Issue Tracker en er zijn mensen die helpen om op jouw laptop een testomgeving op te zetten.

Joomla Pizza, Bugs & Fun

Wat: Joomla verbeteren door bugs zoeken & patches testen
Voor wie: Joomla gebruikers
Datum: vrijdag 12 juli, van 11:00 - 18:00 uur
Locatie: Seats2meet.com Strijp-S, Torenallee 24 (Apparatenfabriek), Eindhoven

Kom je ook? Geef je dan hier op: http://www.joomlacommunity.nl/joomla-gebruikersgroepen/details/351-pizzas-bugs-a-fun.html

4 reacties

EasyDiscuss Avatar
slibbe
Jammer dat het doordeweeks overdag is. Ik doe mee 'in spirit'.
EasyDiscuss Avatar
Sander Potjer
Normaal gesproken zijn de Joomla Pizza, Bugs & Fun evenementen altijd in het weekend, dit keer bewust op vrijdag in de hoop dat Joomla-bedrijven aan het project willen doneren door personeel een paar uur mee te laten doen. In de toekomst zal het vast nog een keer worden georganiseerd in het weekend :-)
EasyDiscuss Avatar
slibbe
Ach, maak ik er dit keer een lang weekend van :-)
EasyDiscuss Avatar
gjr
Ik heb me aangemeld; maar we komen met 5 man namens GJ-R (voor het aantal stoelen dus 4 meer dan aangemeld); Sanders theorie klopt in dit geval ;-).

Reageer

1000 Resterende tekens