JoomlaCommunity stand waar Marijke bezig is met de Joomla 1.5.16 releaseAfgelopen vrijdag en zaterdag vonden alweer de vijfde Joomladagen in Nederland plaats. In het Vechthuis in Utrecht kwamen beide dagen ongeveer 160 bezoekers uit Nederland en België samen.

Ook dit jaar waren er weer vele (deels parallel-)presentaties over uiteenlopende Joomla onderwerpen te bezoeken (waarbij de JoomlaCommunity.eu notitieblokken veel werden gebruikt, leuk!). Daarnaast hoor je van veel bezoekers dat ze naar de Joomladagen komen om inspiratie en ideeën op te doen en natuurlijk om te netwerken, waar voldoende mogelijkheden voor zijn. Doctor Joomla was ook dit jaar weer een succes, hierbij beantwoorden Joomla experts vragen over je Joomla website.

JoomlaCommunity.eu was beide dagen met teamleden aanwezig om onze community te vertegenwoordigen. Het blijft leuk om "forum-namen" aan personen te verbinden en die te spreken. Dankzij alle gevoerde gesprekken en onze community presentatie hebben we weer de nodige feedback en inspiratie om JoomlaCommunity.eu verder te blijven verbeteren en complimenten mogen ontvangen, onze dank daarvoor!

JoomlaCommunity.eu notitieblokkenAndersom hebben we met diverse mensen gesproken die graag een steentje willen bijdragen aan de community. Hetzij door in een van onze teams plaats te nemen, artikelen en/of documentatie te schrijven, een gebruikersgroep te starten, een donatie te geven of op enig andere wijze te helpen. De komende weken zullen de eerste resultaten hiervan zichtbaar worden!

Hulp in de community is altijd welkom maar tijdens de Joomladagen bleek maar weer dat niet iedereen weet waar te beginnen. We zullen daarom binnenkort een artikel plaatsen over de manieren waarop je de community kunt helpen, gebaseerd op de presentatie "Bouwen of lurken in de community" die we tijdens de Joomladagen hebben gegeven.

Op de website van de Joomladagen is een pagina te vinden waarop alle presentaties, video's, foto's en twitterberichten worden verzameld. De komende dagen zullen we op JoomlaCommunity.eu video's van presentaties publiceren die nuttige informatie bevatten zodat - als je er niet bij kon zijn - toch op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Joomla.

Wij hebben in ieder geval genoten van de Joomladagen, hopelijk jullie ook! Dank aan de organisatie, sprekers, sponsoren en bezoekers voor het mogelijk maken van dit geweldige event!

Reageer

1000 Resterende tekens