andreatarrAndrea Tarr is lid van het Joomla Production Leadership Team (PLT). Het Joomla PLT is verantwoordelijk voor alles dat in het eindproduct Joomla terecht komt, niet alleen de code, maar ook de documentatie, allerlei soorten internationalisering en lokalisering. Voor de Joomla!Dagen komt Andrea speciaal uit de Verenigde Staten naar Nederland.

Tijdens de Joomla!Dagen zal Andrea de afsluitende keynote op zondagmiddag verzorgen waarin ze ons bij praat over de plannen en ontwikkelingen rond Joomla 3.0. Op zondag zal ze ook een sessie verzorgen waarin ze uitlegt hoe je kunt bijdragen aan de Joomla ontwikkeling, onder andere via de Joomla Bug Squad.

Op zaterdag zal Andrea een sessie verzorgen over de Joomla development en release strategie. In 2011 is hierin veel veranderd en Andrea vertelt tijdens de sessie over deze nieuwe strategie, de impact ervan en het resultaat tot nu toe. Andrea zal er dus voor zorgen dat je helemaal bij bent op het gebied van de Joomla ontwikkeling tijdens de Joomla!Dagen.

Reageer

1000 Resterende tekens