Joomla! 3.8.5 is nu beschikbaar. Dit is een bug-fix release voor de 3.x serie van Joomla waar de geïntroduceerde bugs weer verholpen zijn.

Wat zit er in Joomla! 3.8.5?

Joomla! 3.8.5 lost de bugs op die in de 3.8.4 release gerapporteerd zijn, inclusief het terugdraaien van een routing wijziging in Joomla 3.8.4 (je kan hierover meer lezen bij issue #19512 op Github) en een gebroken syntax highlighting in de Codemirrir editor.

Bezoek GitHub voor de volledige lijst met bug fixes.

Veel dank aan de vrijwilligers!

Veel dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan de Joomla 3.8 release!

Maak de volgende release nog beter

Joomla 3.9 en 4.0 staan al op stapel. Als je wilt helpen ze te verbeteren dan kun je mee bepalen. Je kunt de Joomla 3.9 milestone hier vinden en voor Joomla 4, is het hier. Download ze hier..

Neem deel aan de Joomla! vrijwilligers community en draag je kennis en tijd bij om Joomla nog groter te maken.

  • Word tester - Geen speciale kennis nodig, maar in staat test releases te installeren en de verslag instructies op te volgen.
  • Help ons vertalen - voor degenen die Engels spreken en een andere taal.
  • Documenteer nieuwe functies - voor degenen die handleidingen en technische documentatie kunnen schrijven.
  • Andere gebieden - vind er één die jouw kwaliteiten en interesse heeft.

Blijf bij over het laatste projectnieuws en belangrijke aankondigingen door je in te schrijven op de Joomla nieuwsbrief of de Ontwikkelaars nieuwsbrief.

2 reacties

EasyDiscuss Avatar
Wim
Kan iemand in gewoon Nederlands zeggen wat hier precies wordt teruggedraaid? Van de uitleg op Github snap ik geen hout. IN hoeverre werd de url gewijzigd en in welk opzicht wordt dit teruggedraaid? Wat betekent dit voor ons?
Ik heb net twee dagen geleden bij een website met 650 artikelen gekozen voor de 'nieuwe' routing, dus met artikelen zonder getalletjes in de url, en evenzoveel regels in m'n htaccess gezet en de boel opnieuw laten indexeren... Hoop niet dat ik dat moet terugdraaien.

EasyDiscuss Avatar
Hans van der Meer
Misschien handiger om dat op het forum te vragen, ik weet niet of hier veel mensen gaan reageren. Ik kan dat inhoudelijk in ieder geval niet.

Reageer

1000 Resterende tekens