Nederland en België hebben een actieve Joomlacommunity. Met grote regelmaat worden er door het hele land bijeenkomsten georganiseerd zoals Joomla Gebruikersgroepen, Pizza Bugs & Fun, de Joomla!Dagen en diverse andere activiteiten. In de komende tijd zijn onderstaande bijeenkomsten gepland.

De onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio Eindhoven zijn:

  • Brackets een moderne tekst editor handig in gebruik bij de lokale ontwikkeling van de Joomla website. Arjan Abbink laat zien hoe je hiermee werkt.
  • Alternate layout en css voor aanklikbare tiles. Veel moderne websites hebben aanklikbare tegels. Hans Kuijpers laat aan de hand van de website van een van de bezoekers zien hoe je dit maakt en voorkomt dat het werk verloren gaat bij een volgende update van de site. 
  • Joomla 3.10.3 => 3.10.4 soms gaat een upgrade goed, soms niet. Rinse Janse laat zien waar het bij zijn site niet goed gaat. Samen lossen we het issue op bij Dr. Joomla. 

Stuur een e-mail naar [email protected] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

Deelname

Toegang: 2,5 euro. 

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. 

Bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio Eindhoven komt elke maand op de eerste maandag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

Reageer

1000 Resterende tekens

Details

Categorie
Joomla Gebruikersgroep Eindhoven

Datum
Maandag 7 februari 2022

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
Bij Online

Open in Google Maps

Aanmelden
Wij gaan!