Pizza, Bugs & Fun

Sinds 2013 organiseren we door het hele land Pizza, Bugs & Fun's.

Wat is de bedoeling van een Pizza, Bugs & Fun?

Joomla verbeteren door bugs zoeken & patches testen. Een groep Joomla-enthousiastelingen komt bij elkaar om aan het Joomla-project te werken. We werken dan de "issue tracker" door: een lijst met bugs en verbeteringen die nog getest moeten worden, of waar nog een patch voor moet worden geschreven.

Wie kan meedoen met een Pizza, Bugs & Fun?

Iedereen die bekend is met Joomla. Het is een heel leuke dag voor iedereen die met Joomla bekend is en wil bijdragen aan het project. Het is ook een sociale bijeenkomst, je leert mensen kennen en doet veel kennis op. Na een dag met veel plezier "bugs squashen", gaan we tegen het einde van de middag met zijn allen pizza eten.

Bij PBF's wordt er ook naast het testen van bugs uitgelegd hoe je documentatie kunt vertalen. Het aantal mensen dat documentatie vertaald is inmiddels zo groot dat er speciale tafels met vertalers zijn, zodat je direct overleg kunt hebben met mede-vertalers.

Voor een indruk kan hier het verslag van de Pizza, Bugs & Fun-dag in Heerenveen gelezen worden:
//www.joomlacommunity.nl/nieuws/joomla-in-nederland/1050-pizza-bugs-a-fun-in-heerenveen.html

Voor wie is de Pizza, Bugs & Fun-dag?

Of je nu een ontwikkelaar bent, een vertaler, een programmeur, een integrator of ontwerper, iedereen die bekend is met Joomla, kan meedoen. We gaan met laptops bij elkaar zitten. Daar helpen we je om alles op te zetten. We proberen die dag zoveel mogelijk bugs op te sporen, te testen, reproduceren en te verbeteren. Als er mensen zijn die bij willen dragen aan documentatie of vertalingen, dan helpen we je met het opzetten daarvan.