Heb je al eens een Joomla gebruikersgroep (JUG) bezocht? Nee? Dan kunnen wij je adviseren om hier eens te gaan kijken! Je bent altijd van harte welkom om eens aan te schuiven.

Meer over gebruikersgroepen

Nederland

Joomla Gebruikers Groep Arnhem-Nijmegen komt maandelijks (behalve in juli en augustus) bij elkaar bij Buro Blûn in Randwijk. 

Voor het gebruik van de locatie, de koffie en de thee, wordt een vergoeding van 2 euro gevraagd. Ook is er het verzoek om je vooral aan te melden wanneer je van plan bent te komen zodat er in de voorbereiding van de locatie rekening met het verwachte aantal personen kan worden gehouden.

Bekijk alle bijeenkomsten

JUG Breda heeft iedere laatste dinsdag van de maand een bijeenkomst (juli en december uitgesloten).

Sinds onze eerste bijeenkomst in september 2012 hebben we een leuke en gezellige groep.

Vooraf aan onze bijeenkomsten gaan we geregeld eten bij de restaurant de Aogse Markt. Dit ligt nog geen 5 minuten van de Vlieren af.
Reserveren is echt verplicht. Dus meld het Edith graag uiterlijk de zaterdag voorafgaande aan de bijeenkomst. Dan reserveert zij een tafel voor ons allen. Stuur haar even een mail via edith@delinie-ict.nl Zij bevestigt daarna de reservering bij je.

Bekijk alle bijeenkomsten

De Joomla! gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch komt elke maand afwisselend op de eerste maandag of dinsdag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar s-hertogenbosch@joomlacommunity.eu. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

Bekijk alle bijeenkomsten

De Joomla gebruikersgroep Enschede (JUG053) komt vanaf januari 2018 circa 4 x per jaar samen in de mooie wijkvoorziening Lumen. In principe elke eerste dinsdag van de maand.
Lumen is gelegen in de wijk Velve en is goed bereikbaar vanaf de snelweg en tevens met openbaar vervoer. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Geef je op als je een bijeenkomst bij wilt wonen!

Bekijk alle bijeenkomsten

We zijn een kleine gebruikersgroep, maar wel met mensen van verschillende achtergrond, zoals websitebeheerders, website-eigenaren en websitebouwers.

Ongeveer elke twee maanden houden we een bijeenkomst op donderdagavond, voorlopig bij Bits-n-Bones. Wil je een keer langskomen, geef je dan op voor de Uitnodigingslijst, zodat we je van te voren een uitnodiging kunnen sturen.

We heten je van harte welkom bij onze bijeenkomsten!

Bekijk alle bijeenkomsten

Aan onze bijeenkomsten nemen maandelijks zo'n 15 tot 20 personen deel, elke derde maandag of dinsdag van de maand.

Kom je eten?

Voor aanvang eten we ook altijd met een groepje, altijd erg gezellig. Vanaf 17:30 uur bestellen we in de brasserie.

Bekijk alle bijeenkomsten

België